Inna-imaginea-Pepsi-in-RomaniaInna-imaginea-Pepsi-in-Romania

refresh your world

daca ai avea putere si bani, ce-ai schimba la lumea din jurul tau?

daca ai avea putere si bani, ai vrea sa schimbi lumea din jurul tau?

daca ai avea putere si bani, te-ai gindi si la ceilalti?

*

ne vaitam in fiecare zi ca lumea din jurul nostru nu arata asa cum ne-am dori dar ne asteptam ca altii sa faca schimbarile; sa se ocupe de spatiul nostru verde, de “decorul” din jurul nostru, ba chiar si de zimbetele celor de pe linga noi.

m-am gindit de multe ori la urmatoarea chestiune: investim in casele noastre multi bani, le decoram ca sa ne simtim bine, aducem cea mai rafinata tehnologie si cele mai utile facilitati. ne facem oaza noastra de liniste si de bucurie in interiorul peretilor casei noastre. si ne e bine acolo.

dar daca am largi oaza, daca am investi in lumea de linga noi la fel de mult (macar emotional, pentru ca uneori e nevoie si de altceva decit de bani), matematic exista posibilitatea ca oazele sa se uneasca si sa transforme , la o scara mai mare, lumea.

*
avem o multime de scuze pentru ce nu facem asta. cele mai multe se refera la timp si la bani. altfel, spunem noi, am avea idei.

acum e momentul sa va expuneti ideile. Pepsi lanseaza de astazi unul dintre cele mai mari proiecte de educatie si implicare urbana din Romania, cu un premiu de 20.000 de euro!

Refresh your world – trimite proiectul tau , DA UN REFRESH VIETII URBANE – si vei fi premiat!

sunt onorata sa fac parte din juriul, alaturi de Cabral si Mihai Dobrovolschi, care va desemna cistigatorul acestui proiect.

mergi pe pagina de FB a proiectului si afla mai multe.

acum nu mai ai nicio scuza pentru care sa spui: stii, eu as fi putut sa fac lumea mai buna.

astept cu nerabdare sa vad ideile voastre pentru proiectul Pepsi Refresh your world si promit sa fiu un jurat cu inima mare care se va bucura pentru orice idee pentru o lume urbana mai frumoasa, mai buna si cu mai multe zimbete.

7 Comments Published

13 years ago / Reply

Eu imi doresc sa pot scapa Bucurestiul de toate impresiile si fitzele conducatorilor auto care nu respecta legile.Cum?
Simplu.
Exemplu:Luam o strada sau sosea din Bucuresti(sos.Stefan cel Mare).Plasam 2-3 politisti pe motociclete 12h/zi si incepem.Amenda pentru depasire nergulamentara,viteza,parcare
in locuri nepermise,scandal in trafic,etc.
Bun.Pana aici totul sa zicem ca se intampla.Dar daca acesti politisti s-ar autoadministra?Sub egida:Noi facem ordine si disciplina,dar noi beneficiem de banii colectati din amenzi.
Din banii colectati isi vor putea plati benzina,masinile de serviciu,echipamentul si toate cele necesare unei bune organizari.Si credeti-ma ca se vor ,,bate pe clienti”,sunt o groaza de astfel de cazuri in trafic.
Aceasta solutie ar duce sigur la multa disciplina in trafic,liniste pe sosele si nu in ultimul rand la reducerea accidentelor.
Eu nu am nevoie de acesti bani pentru ca eu nu pot face nimic in privinta asta.Dar ganditi-va daca aceasta solutie ar fi dorita de 1 mil. de bucuresteni cum va arata Bucurestiul nostru drag.
Cred ca aceasta solutie este destul de usor de realizat,trebiue doar un pic de vointa.

Cu respect
Ionel Preda(Johnny)

13 years ago / Reply

trebuie sa completati in aplicatia pepsi refresh, ca sa fie luat in calcul .
multumesc

13 years ago / Reply

Petrus, tipul din video, a fost in aceeasi generatie cu mine la liceu. De fapt, il cunosc 🙂

[…] Concursul face parte din campania Refresh your urban life, promovata cu ajutorul lui Cabral Ibacka, Cristina Bazavan, Sebastian Bargau, Radu Bazavan, Mihai Dobrovolschi, Adrian Ciubotaru, TVdece, Toma Nicolau, Andrei […]

13 years ago / Reply

Andreea, serios? Imi place la nebunie clipul asta, iar tipul este super funny! 🙂
Cat despre proiect, ce sa spun…bravo Pepsi. Interesanta initiativa si sper ca ideea castigatoare sa fiu una care intr-adevar va schimba ceva in jurul ei.

13 years ago / Reply

Art can change the city!
Această idee vrea să dea un refresh următorului oraș: Iași
Link-ul ideii: https://apps.facebook.com/pepsi-romania/idea/980

sper sa ajungi si la proiectul meu! :–)

13 years ago / Reply

daca ai sti cit sunt de constiicioasa:)
in fiecare zi trec pe la aplicatia competitiei sa vad ce mai e nou… si citesc, citesc, citesc

Leave a Comment


six − 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!