brad-pitt-tree-of-life-hd-trailerbrad-pitt-tree-of-life-hd-trailer

Brad Pitt la Noaptea Agentiilor

in citeva ore e noaptea agentiilor adica agentiile de publicitate iti dau voie sa mergi la ele acasa, ba chiar au si program de divertisment pentru tine.

daca vrei sa lucrezi in publicitate, asta seara ar trebui sa le faci o vizita ca sa stii cum e pe acolo:)

daca te-au enervat ceva spoturi de publicitate, iar e un motiv sa treci pe la ei (eu vreau sa stiu cine face spoturile Catena, btw:) )

iar daca lucrezi in industria de publicitate, neaparat treci pe la BBDO ca sa iei o invitatie la o proiectie privata a filmului Tree of life (ala cu premiul cel mai mare  la Cannes anul asta, cu Brad Pitt in rolul principal si cu Terrence Malick regizor). e de fapt ultima sansa de a vedea pe ecran mare filmul lui Malick pentru ca el nu intra in cinematografe.

atentie, e o proiectie privata si fara invitatia pe care o luati in seara asta de la Graffiti BBDO , nu puteti intra la film. e un cadou de la publicitarii BBDO pentru colegii lor de breasla.

ma rog, nebunii de la BBDO scot in seara asta la bataie si un Tico, care se cistiga prin tragere la sorti…

3 Comments Published

[…] mai citit articole (linkuri mai jos): Adrian Holerga Carmen Albisteanu Cristina Bazavan Electric lemon Hoinaru Ionut Bunescu Jeanette Kite Bike Laurentiu Buica Mariciu Mirunescu Blog de […]

13 years ago / Reply

si 2-3 etaje mai sus eu faceam lipii pe grill in ploaie! :)))

13 years ago / Reply

ce tare:) cine a luat Tico-ul?

Leave a Comment


9 × nine =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!