benchbench

ce-as schimba la lumea din jurul meu

de cind am aflat ca voi fi in juriul campaniei PEPSI Refresh your world (alaturi de Cabral si Dobro) tot povestesc prietenilor si cunoscutilor ca, daca nu as fi fost implicata direct, as fi propus o mega idee.

e ideea la care tin eu f f f mult si pe care nu ma las pina cind nu o voi pune in aplicare. (nu aveti voie sa o propuneti voi in competitie, va descalific! sa nu ziceti ca nu v-am zis.)

*
ideea mea e asa: cum dam numele oamenilor importanti strazilor din orasele noastre, sa numim bancutele din parcuri dupa marii nostri artisti.

o banca in parc e un loc de relaxare si de amintiri frumoase, n-ar fi frumos sa spui “hai sa ne intilnim in cismigiu la Dinica? sau la Iordache? sau la Amza Pellea?”

ar fi o forma frumoasa de a-i pastra alaturi de noi pentru totdeauna.

ginditi-va, astazi noi habar nu mai avem cine era hristo botev (ma iertati n-am nimik cu omul de-l dau exemplu), dar stim strada pentru ca ne lovim mereu de ea si , indirect, il pastram in mintea noastra.

sigur, am si planul cum pot fi facute placutele pentru bancutze, cum sa devina proiectul sustenabil, sa nu foloseasca bani publici si sa ajute la intretinerea parcurilor. il fac insa public, cind am sa incep sa-mi pun in practica ideea.

*
voi insa puteti avea idei mult mai simpatice decit a mea si va puteti inscrie in proiectul Pepsi Refresh Your World. cu cit veti fi mai creativi si va veti gindi mai mult la binele lumii din jurul vostru, cu atit ne veti face noua viata mai grea (noua, adica juratilor), pentru ca premiul pe care trebuie sa-l dam e de 20.000 de dolari. si va promitem, vom fi foarte responsabili in alegerea cistigatorului.

inscrieti-va ideile aici

2 Comments Published

13 years ago / Reply

Sunt incantat de aceasta campanie Pepsi, in Bucuresti prea sunt toate gri..Dar nu inteleg un lucru: de ce Inna imaginea acestui proiect? Totusi, daca vrem ceva nou, ciudat etc. de ce tocmai Inna? Ca om nu am nimic cu ea, dar sincer nu pot sa-i ascult muzica..pentru ca asta nu mai e muzica..si cand o vad imaginea unui proiect atat de frumos nu pot sa nu ma gandesc la anti-talentul ei in materie de muzica si asta imi cam ia din elan. Poate ca om e o persoana grozava, dar putea face ceva la care se pricepe, nu ceva la care habar n-are…In rest, un proiect fan..Sa dam culoare oraselor din Romania (la propriu), nu doar sa denumim niste banci.

13 years ago / Reply

inna e o fata tare faina. a muncit in draci pentru ceea ce are si unde a ajuns, impreuna cu echipa ei care e f f profesionista.
ea e fresh si e nr 1 in afara tarii, oriunde vorbim de romania. se bate in clasamentele din franta cu lady gaga or rihanna. pe lady gaga o intrecuse vara asta in toate topurile franceze:)

eu o cunosc si mi-e foarte draga, pentru ca e o fata cu foarte mult bun simt, foarte ambitioasa si foarte muncitoare. si de fiecare data cind cineva zice ceva despre ea care nu e in directia asta, imi vine sa-i spun “nu vrei sa-ti fac cunostinta cu ea, sa vezi cit e de faina?”

Leave a Comment


× 9 = forty five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!