Liquor From A SlipperLiquor From A Slipper

ce am invatat in aproape 39 de ani

In mai putin de doua saptamani implinesc 39 de ani. Si ma pregatesc de inca un an si putin ca sa intru in ,, Grupul 40’’. Nu stiu cum s-au simtit altii inainte de a-si sarbatori ultima zi de nastere cu prefixul 3, dar eu ma gandesc la faptul ca am invatat multe si cumva aproape fiecare varsta si-a avut miturile, proverbele si motto-urile sale.

La 8 ani am tot auzit de la ai mei despre ,,cei 7 ani de acasa’’. Pe la 10 ani am realizat ca daca esti cinstit si sincer nu te ajuta decat pe tine, ca sa dormi linistit. Pe la 14 ani am inteles de ce mama si mamaie spuneau ca de regula iti numeri prietenii pe degetele de la o mana. Pe la 17 ani am auzit si expresia ,,Prietenii sunt doar la EGED’’ ( EGED este
RATB-ul din Israel, renumit pentru loialitatea membrilor sindicatului de aici), dar inca vreau sa cred ca nu e adevaratJ

Pe la 18 ani am invatat sa nu mai cred in 99% din superstitii. Intre 21 si 35 de ani am realizat ca tot ce am invatat pana atunci mi-a ajutat in proportie de 6%.
Pe la 36 de ani am invatat ca nu poti manca tot tortul si sa-l lasi intreg.

Iar acum, la 39 de ani fara aproape doua saptamani, am invatat ca surprizele cele mai frumoase vin de la cine nu te astepti.

Pentru prieteni, pentru loialitate, pentru optimism si multi ani frumosi, incep de astazi sa beau sampanie. Sa fiu sanatoasa si sa fiti sanatosi cu totii, ca este cel mai important ( asta spune mama mereu).

Foto: una draga mie, cu diva Tallulah Bankhead, surprinsa la Ritz Londra band sampanie din pantof ( 1951).

***
Noemi revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania

2 Comments Published

12 years ago / Reply

La multi ani ani, multe impliniri si numai suprize frumoase de la cei care conteaza.

12 years ago / Reply

La Multi Ani! Iti doresc sa ai parte de sanatate, fericire si apreciere din partea celor dragi.

Leave a Comment


+ 8 = eleven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!