IMG593IMG593

Modestie

am fost aseara la Vocea Romaniei cu gasca completa de la X Factor (Ioana, Paul, Arhi, Victor, bonus track Zaff, George Zafiu de la Europa FM, bun prieten cu Brenciu, care a venit si la o editie xfactor), dar nu despre show-ul de la tv or din culise vreau sa va povestesc.

cind sa plecam (am plecat la pauza mare de stiri, de o jumatate de ora; dragi gazde va rugam sa ne iertati, dimineata aveam de munca mult), Paul s-a intilnit prin culise cu concurentii pe care-i vazuse la tv de obicei. si-a exclamat “cit de tare e… am vazut-o pe Aminda, l-am cunoscut pe Brenciu” si spunea asta in timp ce toti pe linga care treceam susoteau “uite-i pe Maximia”.

(prietenii mei, Ioana Blaj si Paul Ipate – pentru cei care nu stiu – sunt actorii care interpreteaza personajele din reclamele Vodafone – Maximia)

inainte de intilnirea din culise, si Ioana si Paul executasera sedinte foto cu copiii din sala (era o fetita de 4-5 ani pe rindul din fata noastra care nu s-a uitat deloc pe scena, a stat cu fata la Ioana si i-a vinat fiecare privire, fiecare zimbet), iar observatia lui Paul si bucuria lui ca-i intilneste pe oamenii care l-au bucurat de la televizor, mi-a aratat inca o data nu doar modestia si bunul lui simt (asta stiam deja, ca-s prieteni cu mine:) ), ci si ca oricit de celebri ar fi, si ei ramin la fel ca noi: se bucura de intilnire cu altii cu “pelerina de vedeta”.

asta a fost unul dintre cele mai frumoase momente de aseara…

nu-l pun in calcul pe Brenciu care e minunat ca de obicei si care si-a facut timp sa vorbeasca si cu noi, sa se pozeze ca sa trimitem fotografii celor care n-au venit cu noi la show.


horia, ioana, zaff

***

– cui facem galerie?, l-am intrebat pe Brenciu pentru ca noi eram in gasca lui si voiam sa-i sustinem concurentii…
– nu. aplauzi doar daca-ti place., a zis serios si concentrat.

mie cel mai tare mi-a placut Daniel de la Brenciu din echipa, care am descoperit ca a fost coleg cu Ioana la facultate. (de unde dezvolt o teorie ca la orice show de muzica mergem, Ioana are un prieten/coleg in competitie)

***

si mi-a mai placut Pavel Bartos. super profesionist. si-a folosit fiecare secunda libera ca sa repete ce avea de facut, dar in acelasi timp n-a refuzat pe nimeni din public cu orice cerinta – ceea ce inseamna o super putere de concentrare; a alergat prin tot studioul – era ca un argint viu; termina o interventie -tzushti in partea cealalta a studioului pentru urmatoarea interventie; si e foarte spontan, cu super glume la el. am decis ca o sa ma duc la Odeon sa-l vad intr-o piesa:)

dar eu tot pe Brenciu il iubesc cel mai tare dintre toti; am aflat cit s-a pregatit pentru ce piese sa le aleaga concurentilor, cit s-a atasat de ei si cum vrea sa-i ajute pe mai departe. stiu ca isi pregateste cu mare grija toate interventiile live si ca e cu sufletul ciulit la orice reactie a publicului. ma uitam aseara la trucurile pe care le folosea pentru ca elevii lui sa se oglindeasca in el si sa se motiveze sa cinte mai bine. (cum ii incuraja din gesturi, cum tinea/impunea ritmul din scaun, cum – pe o concurenta care ratase finalul unei piese – a pus-o sa -l mai cinte o data intr-o forma atit de discreta incit publicul nu s-a prins ca o ajuta sa recupereze greseala)

stiu ca voi il vedeti din perspectiva amuzanta pe care o lasa la vedere, dar el este un maniac al detaliilor si un rafinat al perfectionismului. am scris un story despre el acum ceva vreme, daca aveti timp il puteti citi aici. (in culisele unui concert cu Brenciu)

8 Comments Published

13 years ago / Reply

Penultimul paragraf, despre Horia Brenciu – priceless!

13 years ago / Reply

Acum ca ai scris tu… eu ce as mai putea spune?! 🙂
Fiecare detaliu in parte poate parea neimportant, dar suma lor explica succesul show-ului de la ProTV. 🙂

13 years ago / Reply

las ca tu stii sa zici despre muzici, ceea ce eu nu stiu:)

13 years ago / Reply

Horia…un adevarat profesionist…trebuie iubit (de cine trebuie !!!) din toate directiile, din toate pozitiile… Si eu sunt fan (a) lui. Sper ca unul dintre “copiii” echipei lui sa castige in finala. Asadar, pana atunci, ii votam si le tinem pumnii !

[…] :), l-au faultat pe Bartoș, au twituit și de pe Kindle când bateria telefonului a decedat, au înțeles mai mult ca alții, au mâncat nuș ce jeleuri, s-au fotografiat ca la urs cu scaunele din studio, au stat ca la […]

[…] mai scris: Raluxa, Chinezu, Toma, Piticu, Claudia, Cristina Bazavan, Hoinaru. Posturi similare:Merg la Vocea RomanieiTurul Romaniei, Tomata’s style6 luniÎn […]

[…] a aratat pentru ei experienta, cum li s-au parut concurentii, membrii juriului si show-ul, va spun Cristina Bazavan, Raluca Popa, Cristian Dorombach, Cetin Ametcea, Andreea Ursu, Cristian China Birta, Alin Pandaru […]

13 years ago / Reply

Ups, nu mai spune de Paul ca a fost la Vocea Romaniei, se supara Vodafone ca merge la un show unde “sef” e Cosmote.

Cum ar fi sa se vada in public si oamenii sa-l recunaosca?

Leave a Comment


− 3 = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!