munti azugamunti azuga

offroad Philips: creasta muntilor

ieri am fost in munti in Philips Innovation Expedition. un offroad cu premii mari si spectaculoase pentru care participantii s-au agitat cu roadbook-uri si cronometrul in mina.

foarte frumos doar ca, dupa 30 de secunde de explorat roadbook-ul (echivalentul a unei ore in china necunoscatoare de o limba accesibila), eu am decis ca voi explora imprejurimile si ca ma voi bucura de locuri in care – cu incaltarile mele nepotrivite – nu as ajunge vreodata.

si era cam asa:

am avut noroc pentru ca soarele era cu noi, iar perioada din an in care am ajuns acolo era proprice colorarii in multe nuante de verde, galben, maro (nu era foarte multa zapada).

***

dar sus, pe creasta muntilor, unde drumul era fix cit latimea unei masini (in stinga si-n dreapta creasta era in coborire) te uimea peisajul; ziceai ca esti in rai.

privita de sus, creasta pare o colina, o pasune, desi cind o strabati e abrupta si dificila.

m-am gindit ca e ca-n viata: cind te uiti la ce ai parcurs si cum e “sus”, ti se pare ca drumul, oricit ar fi fost de greu, a fost frumos. pentru ca ai atins virful; ai fost victorios.

vazut de sus, drumul parcurs pare mai lin.

***

foarte foarte mult mi-a placut in offroad-ul Philips si, da, am cistigat si un premiu. pe linga bucuria drumului incredibil, am primit si o lanterna cu led-uri , subacvatica. (trag lanternele astea la mine in ultima vreme ca si cum mi s-ar spune cineva ca am nevoie sa-mi fie luminat drumul, dar si pe asta o sa o dau la sales-ul caritabil de Craciun)

sa aveti parte macar o data de o excursie pe creasta unui munte… e o senzatie incredibila.

colegii mei de aventura in offroad Phillips ( Alex si Bogdan ) au scris pe limba lor despre excursie… si au si mai multe foto. ca ei au facut pana, au stat mult pe loc:)

multumiri speciale lui Alex de la club Off Road Adventures Romania ( clubul de offroad pe care eu il stiam drept “cei care fac fapte bune in fiecare an) care ne-a fost sofer prin munti si care mi-a raspuns la toate curiozitatile legate de activitatea lor.

poate ma duc si eu cu ei la actiunile umanitare viitoare:)

3 Comments Published

[…] Eu am preferat sa stau in spate, langa nemtoaicele culese de pe drum. :O)) Impresii de la Alex Radescu, aflat in dreapta soferului si invidios pe mine ca puteam deschide geamul, aici: http://www.alexradescu.ro/2011/11/off-the-road-philips-expedition-4×4.html. Cristina Bazavan, aflata in alta echipa, concurenta cu a noastra, a scapat la mustata premiul cel mare. Impresiile ei, aici: http://bazavan.ro/2011/11/offroad-philips-creasta-muntilor. […]

[…] de la Philips Innovation Expedition/offroad si la Dan Dragomir, Cristina Bazavan. Tweet […]

[…] Dragomir, Alex Radescu, Bogdan Petre si Cristina Bazavan au fost la Azuga, la Philips Innovation Expedition, pentru a cunoaste mai bine produsele […]

Leave a Comment


+ seven = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!