Eveniment 4Eveniment 4

un (alt) fel de la multi ani

locuiesc foarte aproape de un magazin cu cosmetice bio si nu rezist tentatiei sa nu-mi cumpar tot felul de delicatese pentru corp cind trec pe acolo.

am o gama preferata de produse romanesti destinata rasfaturilor absolute la preturi decente; iata numai 3 nume de produse:) “ciocolata de casa – unt pentru corp”, “printesa levantica – crema corp”, “martipan – crema corp”.

zilele trecute, fetele care detin acest magazin m-au invitat la aniversarea lor de 2 ani, fara sa stie ca eu imi cumpar de la ele deseori delicatese. n-am putut ajunge, dar in semn de La multi ani pentru ele si drept cadou scriu astazi despre magazinul lor: Mio Bio.

e cochet, arata ca la paris sau la milano, n-are nimic ostentativ (cu atit mai putin preturile nu sunt ostentative) si are produse fine pe care le puteti face oricind cadou. si mai ales puteti sa va cadorisiti pe voi cu ele.

si daca mergeti acum de sarbatori au si reduceri faine. ieri am trecut pe la McEnn cu treaba si aproape ca am vrut sa le bat in geam (sunt fix vis a vis de agentia McEnn, pe Jules Michelet, la Romana) sa le spun “hei eu sunt. la multi ani”, dar aveam in plan sa le fac cadoul asta si-am zis sa stau cuminte.

La multi ani bucurosi si voiosi, cu clienti frumosi, draga MioBio:)

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Eu am fost la aniversare pentru ca le stiu de mult si le iubesc pe Ioana si Alma. Si chiar azi am vorbit despre ele cu o alta prietena care are si ea o aniversare. Ce mica e lumea 🙂

12 years ago / Reply

asa a aparut expresia “cine se aseamana se aduna” 🙂

12 years ago / Reply

online shop-ul arata fff bine 🙂 asa ca m-am rasfatat si eu cu ceva de acolo 🙂

12 years ago / Reply

Subscriu…Ioana si Alma sunt de nota 10, la fel si magazinul MioBio. Sunt fan :)!

12 years ago / Reply

McEnn as in McCann???

Leave a Comment


9 + four =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!