schoolschool

vrei o bursa la cea mai tare scoala de antreprenoriat din RO?

acum citeva saptamini scriam ca, de la anul, am onoarea si bucuria sa fiu elev la cea mai renumita scoala de business din romania, School for Startups.

e o scoala care nu te invata doar teorie despre business, ci lucrezi direct pe proiectul tau cu doi dintre oamenii care au confirmat ca pot face business-uri de milioane, Marius Ghenea si Doug Richard.

ei bine, si tu poti fi bursant la aceasta scoala.

inscrie-ti ideea de business in aplicatia School for Startups – S4S 2012 Competition – pina pe 2 ianuarie 2012 si profesorii scolii vor alege un bursant. pe 16 ianuarie va fi anuntat cistigatorul caruia Fundatia Post Privatizare (initiatoarea programului) ii va sponsoriza integral participarea la cursuri.

***
daca vrei sa intelegi mai multe despre S4S si sa-i cunosti pe profesori poti participa la School for Startups Open Class – un curs deschis pe 22 Noiembrie, de la 17:30, la hotel Intercontinental din Bucureşti si pe 24 Noiembrie, ora 17:30, la hotel City Plaza din Cluj. e o ocazie buna ca sa vezi daca acest program ti se potriveste.

in plus, ca sa vezi daca scoala aceasta da rezultate pentru tine, poti sa te inscrii doar pentru primul BootCamp cu 900 ron. daca te convinge poti plati dupa aceea restul sumei de inscriere pentru intregul an de cursuri. atentie insa: oferta etse valabila doar daca te inscrii pina la sfirsitul acestui an.

***
abia astept sa vad cine imi vor fi colegii. sper sa ma intilnesc la cursuri cu cineva care sa imi spuna “stii, am venit ca am citit pe blogul tau” 🙂

4 Comments Published

13 years ago / Reply

Primul pas l-am facut! Particip la Open Class!

13 years ago / Reply

bravo.
ne vedem miine?

13 years ago / Reply

Mi-ar face deosebita placere, dar voi participa la sesiunea de la Cluj, e mai aproape de mine. Si da, m-am inscris pentru ca am citit pe blogul tau 🙂

13 years ago / Reply

stii ca mi-ai facut ziua, seara si saptamina frumoasa, da?
multzam

Leave a Comment


8 × eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!