fam canutafam canuta

2 euro pt un cadou de craciun

Probabil ca ai facut deja curatenie, ai pregatit si bradul, sau l-ai cumparat macar.

Stii cum o sa-ti decorezi casa de Craciun si cum o sa-l ajuti pe Mos Craciun ca sa aduca daruri frumoase celor pe care-i iubesti.

Poti te rog sa pui 2 euro printr-un sms si in sacul cu nr 859?

asa o sa ajutam sa se stringa bani pentru o noua casa a familiei Canuta care locuieste intr-o baraca, dar nu si-a pierdut simtul umorului si grija pentru ca fiii lor sa mearga la scoala.

uitati-va la filmuletul acesta cu Dl Canuta, la umorul lui amar cind vorbeste despre cei carora li s-a luat curentul “las, mai ca nici eu n-am avut”, la cum stie ca poate sa ii faca pe altii sa rida de necazul lui, doar ca sa-i fie si lui putin mai usor.

Familia Canuta poate intra in programul Habitat for Umanity si la primavara i se poate construi o casa. Dl Canuta va munci mina de la mina cu toti voluntarii care ii vor construi casa si, apoi, va munci sa construiasca casele altora pret de inca 600 de ore de lucru.
Dar daca va uitati la Dl Canuta, stiti sigur ca o sa munceasca din inima.

Am fost si eu anul acesta la construit casute pentru familiile aflate in programul Habitat for Umanity. Sper sa merg si la anul si sa lucrez pentru casa dl Canuta, e un sentiment incredibil sa vezi cum din miinile tale prinde viata o casa.
iar lectiile pe care ti le preda viata in citeva ore de voluntariat sunt foarte emotionante.
aici despre experienta mea: 6 lectii dintr-o zi de voluntariat

vedeti filmuletul, are doar 3 min. o sa intelegeti cit de mult conteaza un sms de 2 euro la 859.
multumesc

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Ma infioara conditiile in care traiesc acesti oameni.Nu este un efort prea mare sms-ul care le poate face viana mai frumoasa.Am sa dau acel sms si sper sa ii ajute sa aiba si ei o casuta a lor.Il apreciez pe dl Canuta ca ii indruma pe copii la scoala si mai ales ca ii tine langa ei sa creasca intr-o familie.

[…] Daca vreti sa cititi detalii despre campanie si sa va implicati, aveti mai multe informatii la Cristina Bazavan, David Pripas, Alex Tunaru, Auras Mihai Geambasu si la […]

Leave a Comment


− two = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!