orange uniriiorange unirii

Distractie la metroul

Vineri in metrou la Unirii 2 m-am jucat cu o smekerica tare tare simpatica. Un perete interactiv cu mesaje amuzante care se declanseaza cind te asezi pe scaunele de linga el, in asteptarea metroului care te duce catre casa.

trebuie sa recunosc ca m-am asezat pe mai multe scaune, ca si cind as fi cintat cu corpul la un pian imaginar format din scaunele din statie, ca sa ma distrez cu mesajele care apareau intr-o bula deasupra capului meu; de fiecare data altele.

ideea e foarte simpatica si-ti inveseleste timpul petrecut in statie, cind oricum n-ai nimic de facut (sau te gindesti la cine stie ce probleme mai ai de rezolvat).

peretele interactiv e parte dintr-o campanie care anunta faptul ca Orange livreaza din noiembrie internet in toate statiile de metrou din Bucuresti (inclusiv intre statii). cadou de sarbatori si de inaugurare a noilor servicii, puteti sa va distrati pe net GRATIS pina la sfirsitul anului, in timpul calatoriei cu metroul, daca- evident – sunteti client Orange.
dar parte din dorinta Orange de a face bucurestenilor viata mai simpa sunt si punctele de internet wi fi din centru vechi si din citeva puncte cheie pe care le gasiti aici🙂

revenind la peretele interactiv de la Unirii 2, partea si mai distractiva este ca mesajele care apar in bulele de deasupra capetelor trecatorilor pot fi generate chiar de voi cu un mesaj pe pagina de facebook Orange.

eu ma si vedeam cum stau zimbitoare picior peste picior pe un scaun si deasupra mea scrie: cititi bazavan.ro e cel mai simpa blog din romania :))

peretele interactiv sta la Unirii 2 pina la sfirsitul anului si sunt sigura ca va fi o distractie super simpatica pentru multa lume.
daca va faceti fotografii cu mesajele de acolo si-mi trimiteti le pun pe blog sa ne distram.
eu am nimerit un mesaj cu “va cauta seful pe mail, e grav si important” :)) dar n-am inca fotografia, e la domnul Vlad Petreanu😛

Leave a Comment


× four = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!