animal print photoanimal print photo

Niciodata sa nu spuneti niciodata.

Cand eram copil le-am spus alor mei ca nu voi manca niciodata ceapa si usturoi. Cand se intampla sa gasesc ceapa in salata ma ridicam de la masa si plecam.

Pe la 12 ani am descoperit aceste gusturi si arome minunate pe care le-am introdus in aproape toate dejunurile mele. Pana la 19 ani le spuneam tuturor ca nu voi fuma niciodata (si iata ca am devenit un happy smoker care nu are de gand sa se lase de acest obicei asa curand). Tot in aceeasi perioada am declarat sus si tare ca nu voi avea niciodata parul blond. Cum primele fire de par alb au aparut pe la 13 ani, am facut cunostinta cu toate nuantele posibile de ciocolatiu, negru si mai ales de roscat. Iar la varsta de 37 de ani am devenit…blonda.

Cand am inteles ce inseamna un compromis, mi-am propus sa il elimin din lexiconul meu dar iata ca in ultimii ani a trebuit sa il reintroduc si sa il si practic. Din ce in ce mai des. Pana la varsta de 30 de ani imi spuneam cu tarie ( si mai si credeam) ca voi fi mereu angajata intr-un singur loc. Apoi au urmat doua locuri noi, in care am lucrat trei, respectiv patru ani. Finalul lui 2008 m-a gasit in postura de freelancer, cu multe colaborari si proiecte.

Mi-am impus sa nu fac afaceri niciodata cu prietenii apropiati si am reusit cumva sa gasesc un compromis, iata:) – doar colaboram. Nu am vazut inca o afacere de succes intre prieteni care sa pastreze nealterata deschiderea si sinceritatea care sunt atat de importante intr-o relatie.

Nu am zis ca nu voi purta niciodata animal print, pentru ca il ador de la varsta de 5 ani si ma bucur nespus ca a reaparut in forta in viata mea din 2007 si pare sa nu plece asha curand.

Nu dau de lectii de viata, dar cumva, scriindu-mi rezolutiile pentru 2012 am descoperit cate lucruri am facut in ultimii 3 ani, negandindu-ma vreodata ca voi ajunge sa trec prin atatea povesti si intamplari. Multe erau din categoria ,,niciodata’’.

Never say never si umpleti-va viata numai cu paragrafe frumoase si oameni minunati.

Pe curand!
Noemi

***
Noemi Revnic este specialist in comunicare si colaborator Harper’s Bazaar Romania

Leave a Comment


6 + = fifteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!