sofiasofia

Pestisorul de la X Factor

aseara, la X factor, una dintre cele mai simpatice membre ale echipei de productie a plins in hohote. toata emisiunea.

***

si-a cistigat numele de Pestisorul de aur pentru ca le indeplineste toate dorintele celor din casa X factor; le aduce de mincare bunataturi pe linga masa lor zilnica, ii mai ajuta la curatenie (desi nu e treaba ei asta), ii mai oblojeste cind sunt bolnavi.
e a doua mama pentru toti concurentii.

O cheama Sofia Sunda, e parte din echipa Antenei 1 si, dupa ce se duce dimineata sa vada daca toti concurentii sunt gata de pregatirea vocala cu Crina Mardale, pleaca la birourile din antena unde-si continua treburile, iar seara se duce din nou in voluntari la casa X Factor sa vada daca toata lumea e bine si daca se culca in liniste.

face asta de citeva luni, intr-un program draconic, dar e tot timpul simpatica si n-a existat editie X factor la care sa nu fie atenta la toata lumea. a venit chiar si la noi sa ne intrebe daca avem nevoie de ceva.

asa e Pestisorul, gata sa ajute pe toata lumea, cu un suflet imens.

***

aseara pentru Pestisorul a fost o editie foarte grea. cind finalistii au inceput melodia de grup, ea s-a asezat jos linga un monitor si-a inceput sa dea sms-uri pentru preferatii ei : Duo Voice. Era chiar linga noi si vedeam din raspunsurile afisate pe ecranul ei ca a mai dat sms-uri pentru Duo Voice.

cind i-a anuntat la duel, Pestisorul plingea in hohote.se facuse mica linga o scara si plingea. toti o consolau, ea stia ca asta e regula concursului si ca vor iesi toti pina la urma, dar isi dorea macar inca o editie pentru preferatii ei.

***
eu (si cred ca si colegul meu de vizionat X factor de la fata locului, aka Arhi – care a scris si el despre Sofia) am inceput sa-i iubim pe Duo Voice pentru ca o vedeam pe Sofia cum militeaza pentru ei si cit de mult tine la ei. daca ar fi fost un spot cu Sofia si dragostea ei pentru astia micii, toate mamele din Romania i-ar fi votat, sunt sigura.
dar regulile concursului sunt reguli si, dupa ce astazi Sofia i-a dus la radio Zu pe aia micii, s-a intors la birou la munca. diseara va fi in casa X Factor la fel de atenta cu toti si gata sa le mai faca o bucurie pentru ca sunt stresati si obositi, si departe de cei de acasa.

***
cind ne uitam la televizor la emisiuni de genul acesta, reality, nu ne gindim la echipa ca la potentiali spectatori care se ataseaza ca si noi de concurenti; cum nu ne gindim si nici nu ne pasa ca si ei au suflete… si sufera, respectind regulile emisiunii, facind o dedublare bizara intre ce au de facut la munca si ce simt ei dincolo de job.

aseara Sofia Sunda ne-a dat noua, celor care eram prin apropierea ei, o minunata lectie despre omenie, bunatate si profesionalism.

cind s-a terminat emisiunea, zimbind printre lacrimi, a plecat in culise sa-i incurajeze pe concurenti.

Sofie, pestisorule minunat, eu sunt fanul tau pentru totdeauna!

***
foto by Arhi

5 Comments Published

12 years ago / Reply

are sigur 2 fani forever 🙂

12 years ago / Reply

mai e un al treilea si garantez pentru alti cativa 😉

12 years ago / Reply

Ce frumoasă povestea…

[…] concurentii se ajutau intre ei si se distrau foarte tare; am revazut-o si pe Sofia Sunda – pestisorul de aur de la X Factor – si-acum pusa pe cocolit concurentii: adusese placinta facuta de mama ei. am cunoscut si o […]

10 years ago / Reply

Frumoase cuvinte dar merita,o cunosc de copilita ,dar si familia este una deosebita.

Leave a Comment


2 × eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!