scrisoare_de_la_mos_craciunscrisoare_de_la_mos_craciun

Secret Santa in toata tara

vi s-a intimplat vreodata sa nu primiti niciun cadou de Craciun?

sau

vi s-a intimplat vreodata sa primiti, de Craciun, un cadou anonim?

***

intre aceste doua extreme pline de emotii, daca le traiesti de Craciun, se afla campania Secret Santa in toata tara. altfel spus, daca te inscrii la Secret Santa in toata tara poti trimite un cadou cuiva din tara pe care nu-l cunosti, dar si tu primesti un cadou de la cineva despre care n-ai auzit.

***
Campania se desfășoară în perioada 02-17 decembrie și își propune să ofere românilor șansa de a-și trimite unii altora cadouri, păstrând în același timp factorul surpriză și aducând magia sărbătorilor în viața fiecăruia. Transportul cadourilor este oferit gratuit de Elefant.ro. Mai mult, pentru fiecare dar făcut în campanie, Elefant.ro și organizația Salvați Copiii oferă mai departe un cadou pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge întotdeauna.

***

asa ca, puteti intra pe elefant.ro la secret santa si va puteti juca in spiritul magic al sarbatorilor facind si o fapta buna. dupa ce cumparati un cadou pentru cineva, asteptati sa va vina si voua cadoul acasa. have fun, poate primiti un cadou de la mine:) sau poate eu primesc de la voi.

3 Comments Published

12 years ago / Reply

Eu am trimis deja cadoul 🙂

12 years ago / Reply

suna un pic ca in filmul ala cu mel gibson “pay it forward” parca

[…] si ce fel de cadouri secrete puteti face anul asta gasiti la Adrian Ciubotaru, Raluca Popa, Cristina Bazavan, Andrei Basoc, Alin Pandaru, Elena Ciric, Cristian Manafu, Cristian China-Birta, Bogdan Dascalescu, […]

Leave a Comment


× seven = 21


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!