ioanaioana

de anul nou

Anul asta dupa cum am mai spus intr-un post anterior, mi-a adus foarte multi prieteni si foarte multe emotii.

Unul din oamenii care au dat start unei liste scurte de prieteni este Andrei Leonte. Am avut ocazia sa-l intalnesc, ba mai mult sa-l cumosc si sa leg o prietenie foarte sincera si foarte frumoasa cu el.

In fiecare sambata seara am stat cu sufletul la gura fie in public, fie in fata televizorului. Am trait alaturi de el, i-am simtit fiecare emotie in parte, le-am adaugat si pe ale mele, i le-am transmis si iata-l in fata noastra, a unei tari intregi, in marea finala a unui show international.

E un copil cu foarte mult bun simt, e un barbat foarte sensibil, un artist talentat si un om extraordinar. Cred in el cu tot sufletul meu si stiu ca poate sa castige finala XFactor, daca asta s-ar baza doar pe talent si pe prezenta scenica, dar cum lucrurile nu sunt atat de usoare si victoria lui depinde si de sms-urile noastre, va sugerez sa-l votam. Merita tot ce e mai bun.

Din pacate eu nu o sa-l pot vedea in marea finala, dar o sa fiu alturi de el si o sa-i simt fiecare emotie in parte. Deja am lasat vorba in familie si cateva cartele reincarcabile pentru voturile catre Andrei Leonte.

Voi simtiti nevoia de oameni ca Andrei in preajma voastra? Daca da, atunci haideti sa facem ceva ca sa-i aducem mai in fata, sa devina modele ale unei intregi generatii si sa-i sustinem atat cat putem noi!

Va urez un An Nou plin de artificii cazate in suflet!

Leave a Comment


+ one = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!