back-to-schoolback-to-school

de invatat

putina scoala nu strica niciodata, ba din contra ne mai aseaza lucrurile prin creieras, ba chiar il mai antreneaza un pic ca sa nu leneveasca.

iata doua lucruri f smart care sunt legate de scoala.

School For Start Up, scoala de business pe care o voi urma si eu in acest an, are in aceste zile o oferta speciala:

Din punct de vedere statistic, majoritatea covarsitoare a business-urilor esueaza in primul an de activitate. Daca vrei sa-ti asiguri supravietuirea, sa eviti greselile fatale si sa asiguri succesul startup-ului tau, ai nevoie de School for Startups Romania. Usureaza-ti drumul, rezolva QUIZ-ul School for Startups Romania 2012 si, pe langa alte premii, poti castiga un discount semnificativ din taxa de participare.

quiz-ul e aici

***

Languagelab – companie britanica specializata in educatia online si-a anuntat astazi lansarea primei platforme virtuale de invatare a limbii engleze din Romania.
Languagelab.ro faciliteaza accesul la cursuri de limba engleza cu vorbitori nativi, profesori certificati din Marea Britanie, Statele Unite si Australia. Cu ajutorul unui calculator conectat la internet si a unei perechi de casti cu microfon, utilizatorii pot accesa, intr-un mediu virtual, cursurile programate 24/7.

sincer si asta vreau sa incerc:)

2 Comments Published

[…] dar am citit pe tema asta inca dinainte de sarbatori. De exemplu, saptamana trecuta, Victor Kapra, Cristina Bazavan si Laurentiu Buica au scris despre un quiz pe care il puteti face pentru a afla cat de buni […]

12 years ago / Reply

FYI, testul online de pe Languagelab.ro nu functioneaza de nicio culoare. Parca nu-mi mai trebuie acum 🙁

Leave a Comment


9 + = fifteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!