small_LeonardNimoy-TheBorgheseSeries-Zz164-511small_LeonardNimoy-TheBorgheseSeries-Zz164-511

Make up

pentru ca pregatesc un proiect nou pentru primavara, de citeva saptamini, o data pe saptamina fac niste inregistrari video; asta inseamna ca sunt coafata, aranjata si cineva imi face un make-up profesionist.

de fiecare data cind termina doamna cu make-up-ul simt nevoia sa spun “daca si cu inteligenta ar fi la fel de usor, ce bine ne-ar fi”; pentru ca transformarea e foarte mare, sunt o cu totul alta persoana si, chiar si eu care n-am o parere buna despre felul in care arat, am momente cind – asa machiata – mi se pare ca sunt simpatica.

mi-ar placea sa fie la fel si cu inteligenta. sa poti sa faci o transformare de nivelul acesta, asezindu-te la o masa cu oglinzi si becuri si lasind pe altii sa munceasca pentru tine.

*
astazi a fost din nou una din aceste zile cu inregistrari; din nou parul impecabil, un make-up minunat. am plecat de la locul faptei pe jos si mi-am propus sa fac ceva care sa contrabalanseze look-ul meu. m-am oprit in Angst si-am cumparat multe lucruri ca sa car cele mai grele pungi posibile.

pentru ca viata asa este, nu cu make -up…

foto Leonard Nimoy-The Borghese Series

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Aoleu,mai lipsea sa te pui sa cureti scara blocului pentru ca viata poate fi si mai grea de atat. Succes pentru la primavara!

13 years ago / Reply

Machiata este una dintre “TINE”.
Fă-i cunoștință cu celelalte “TU”.

12 years ago / Reply

Uite de-asta imi place mie machiajul, pentru ca poate sa iti ofere bucatica aia de incredere in tine care sa puna in evidenta si celelalte fatete ale personalitatii.

Leave a Comment


two + = 11


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!