nymag-400x300nymag-400x300

o reclama minunata

aceasta nu este o reclama la un film, nici la o emisiune tv, nici la un produs (de curatat, de imbracat, de orice altceva va trece prin minte); aceasta este o reclama la o carte;

sigur, e poate una dintre cele mai bune carti lansate in ultimele luni – Jeffrey Eugenides The marriage plot ( Intriga matrimoniala, tradus la Polirom), dar e o reclama la o carte.

din cauza crizei, in bucuresti sunt zeci de panouri publicitare libere. stiu ca vine campania electorala si companiile de outdoor spera sa faca bani atunci, dar pina la alegeri n-ar fi frumos sa le dea pe gratis editurilor? si caselor distribuitoare de filme?

later edit: sau teatrelor ? (dupa cum mi-a atras atentia Rodica Lazar – pe care o vedeti la Bulandra, dar si in Principii de viata , daca ati vazut filmul)

intr-o vreme in care ne e greu si nu mai stim sa ne bucuram de nimik, un film sau o carte ne-ar putea duce intr-o lume mai buna.

foto din nymag.com

7 Comments Published

13 years ago / Reply

mi-ar face placere să văd asemenea reclame pe clădiri 🙂

13 years ago / Reply

Da! Ce idee bună!! Poate mai pune și românul mâna pe carte…

13 years ago / Reply

@Monica: Tocmai am citit un post pe facebook, in care 2 fosti colegi de scoala se declarau uimiti de faptul ca se citeste atat de mult in metro…carti, nu ziare! (precizarea e “furata” din comentariu 😉

Oricum, reclama e frumoasa si o astfel de idee ar dinamiza Bucurestiul un pic 😀

13 years ago / Reply

Cartea am citit-o dupa ce ne-ai recomandat-o tu aici, pe blog. Un week-end intreg n-am facut altceva si a fost nemaipomenit. M-a acaparat total povestea si felul in care e scrisa. Acum cartea a pornit sa umple week-endul altcuiva;) Multumesc!

13 years ago / Reply

ce ma bucur ca ti-a placut. e minunat scrisa.

12 years ago / Reply

acum am terminat si eu cartea… Same as Diana: de neoprit un weekend intreg in care ar fi trebuit sa fac cu totul si cu totul altceva…
in afaara de frumusetea cartii, de cat de bine e scrisa, a avut efectul ala pe care il avea asupra ta o fraza din Middlesex: simt ca pot sa imi iau avant pentru textul pe care il am de scris.

pup si multu de recomandare la cateva luni distanta 🙂

12 years ago / Reply

ce ma bucur ca ti-a placut.
pup

Leave a Comment


+ two = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!