valmontvalmont

Valmont la Blues Line

eu cred in dictonul “dar din dar se face rai”. si acum am un alt exemplu.

luni am facut cu concurs cu cosmetice Lush si impresionata de reactiile voastre si de nevoia de rasfat pe care am simtit-o la voi, voi demara curind un proiect special care se numeste “Oaza de rasfat”. ieri am facut demersurile pentru acest proiect, iar astazi au aparut efectele dictonului “dar din dar se face rai”.

am primit cadou o bucurie pentru rasfatul personal, creme Valmont – cu ADN din caviarul somonului salbatic canadian, plus un Voucher la minunatul salon Blues Line (cu sediul in Hotel Pullman, fostul Sofitel).

tratamentele cu caviar de la Blues Line sunt raiul pe pamint si eu care sunt o mare amatoare de asemenea rasfaturi, le-am cam incercat pe toate de-a lungul timpului. asa ca ii multumesc si aici doamnei Smaranda Vornicu (big boss de la Blues Line) pentru acest cadou minunat.

***
Cosmeticele Valmont, celebre in toata lumea pentru efectele lor anti ageing, sunt primele care au folosit apa de ghetar in crearea produselor. in plus sunt cei care au descoperit molecula triplu AND si detine dreptul de producere in exclusivitate a moleculei ARN, unele dintre cele mai performante tehnologii in anti ageing.

Ele pot fi gasite in romania doar in saloanele Blues Line.

***
De miine dimine incep sa le folosesc si va relatez curind:)

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Dictonul nu “a aparut”, exista! In rest,,, fiecare tanjeste dupa o farama de rasfat

12 years ago / Reply

Multumim si abia asteptam rezultatele! 🙂

12 years ago / Reply

cam multa reclama pentru o singura saptamana

12 years ago / Reply

Culmea e ca nu e reclama:) chiar am primit cadoul, chiar am folosit cremele. si mai sunt si minunate

Leave a Comment


8 − = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!