mara by babyfotokolormara by babyfotokolor

vis

de fiecare data cind vad in super marketuri copii care pling dupa cite ceva din rafturi, imi doresc mult mult mult ca, intr-o zi, supermarketurile sa faca o zi speciala doar pt copii: “intri singur, fara parinti, si pleci cu un ceva de pe raft care e doar pt tine.”

orice vrea copilul.

***

ma gindesc ca daca scriu visul asta aici, una dintre companiile mari care au supermarketuri se va gindi sa faca o zi cu o asemenea promotie.

fotografia este de pe baby fotokolor, un blog al unei companii care face fotografii cu bebelusi pe care l-am descoperit recent si pe care va invit sa-l vizitati.

One Comment Published

12 years ago / Reply

Doamne, de cand ma gandesc la o asemenea campanie!! Cristina, poate tu cu influenta ta reusesti sa faci ceva de genul asta. Cred ca ar fi extraordinar. Si vad copilasi iesind cu masinute, papusi, cutii de bomboane, saculeti de portocale, altii cu biscuiti sau cu multe carti de povesti….ar fi frumos sa fie ceva gen Ziua Cumparaturilor pentru Copii …si un magazin mare sa organizeze o zi intreaga numai pentru copilasi singurei la cumparaturi…bineinteles asistati asa incet de cate cineva ca sa nu se impiedice prin magazin. I dream allready! 🙂

Leave a Comment


one × = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!