madalina1madalina1

Acuarele… de poveste

Am cunoscut-o pe Madalina Andronic pe FB – pentru mine formula asta inca suna destul de bizar, dar recunosc ca am argumente sa cred ca o vom folosi tot mai des de acum incolo. Acuarelele ei mi-au sarit in ochi literalmente, pe pagina uneiprietene care cauta cu  incapatanare piese care sa ne infrumuseteze casele si vietile aici.

Cum am invatat de la specialistii in social media ca n-ai facut nimic daca nu transferi relatiile/informatiile/experientele din online in offline, exact asta am facut in cazul Madalinei. Mi-am facut mai intai temele si am explorat paginile de web pe care apareau lucrarile ei, am aflat ca mana ei statea in spatele decorarii Sufrageriei McCann Erickson si, in cele din urma, am invitat-o si la noi in “sufragerie”. Noi insistam sa mai numim respectiva incapere meeting room, dar Cristina ne-a mai spus de cateva ori ca ar fi cazul sa reconsideram.

Madalina e foarte tanara si, daca te uiti la lucrarile ei, are sanse bune sa ramana tanara toata viata. Ilustratiile ei dau substanta vizuala povestilor, sau transforma peisaje citadine pitoresti in spatiu de poveste, sau pot sa-ti aprinda peretii cu imagini de vulpi languroase si pisici adormite.

Pentru ca m-am nascut inainte de Harry Potter, desenele ei imi amintesc de ilustratiile superbe ale cartilor de povesti rusesti pe care le citeam in copilarie, chiar inainte sa stiu sa citesc. Iar vestmintele craieselor ei aduna si reinterpreteaza motive populare romanesti vibrante inca inainte ca ele sa revina la moda printr-un pictorial in Vogue.

Dar vorbaria-i suficienta – daca vreti sa va binedispuneti cu culorile de poveste ale Madalinei, le gasiti aici . Si, in curand, doua dintre ele vor ajunge si la noi… in sufragerie.

*
Sorana Savu este specialist in comunicare, Senior Partner Premium Communication

One Comment Published

12 years ago / Reply

Mi-au placut mult desenele ei… chiar acum explorez site-ul in cautarea favoritelor 🙂

Leave a Comment


two + = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!