Cirque-du-Soleil-RomaniaCirque-du-Soleil-Romania

De astazi Cirque du soleil in Bucuresti

de astazi si pina duminica, la romexpo e cirque du soleil si vibe-ul care se simte in oras e unul de bucurie.

nu stiu daca e vorba de un racord pe care-l facem la copilarie, nici daca e atractia catre magie sau admiratia pentru lucrurile care sfideaza gravitatia, dar in ultima saptamina cu toata lumea cu care m-am intilnit am vorbit si despre cirque du soleil.

si gindul pe care l-am avut de fiecare data a fost legat de industria de spectacole si de divertisment: cind nu se vind biletele pentru un spectacol, nu dati vina pe saracia oamenilor- e vorba despre calitatea show-ului.

la cirque du soleil s-au vindut 36.000 de bilete (vindute, nu invitatii, nu protocol etc), intr-o romanie care n-o duce bine financiar.

***

astazi la ora 14.00 merg la repetitiile de la Cirque du Soleil si diseara va spun povestea mea despre de ce cred ca Cirque du Soleil e unic si isi pastreaza magia chiar si cind intelegi mecanismele interioare.

altfel, ca un motiv de mindrie autohtona, avem doi romani care au lucrat pentru Cirque du Soleil: Adrian Berinde si Ada Milea.

Despre experientele lor acolo, miine:)

***
later edit: in mod exceptional, pentru ca dorinta publicului e foarte mare de a vedea acest spectacol, au fost scoase la vinzare si “biletele tehnice” (rezervele adminstrative), adica mai sunt citeva locuri de vinzare pentru fiecare spectacol. le gasiti de pe eventim.ro si in reteaua eventim (germanos, carturesti, humanitas ).

***

pina diseara, o melodie al carei videoclip vorbeste despre lumea circului – nu doar despre magia lui, ci si despre sacrificiile de dincolo de cortina.

5 Comments Published

12 years ago / Reply

eu cunosc o tipa care si acum lucreaza pt ei, dar cu cetatenie canadiana. romanca, of course, dar lipsita de notorietate.

12 years ago / Reply

cat dureaza show-ul?

12 years ago / Reply

2 ore 20 de min. fiecare parte are 1 ora, pauza 20 min

12 years ago / Reply

cate reprezentatii au pe zi si de la ce ora ?

12 years ago / Reply

gata s-au terminat, astazi au fost ultimele spectacole:)

Leave a Comment


nine − 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!