mihaela radulescu lolitamihaela radulescu lolita

Lolita in versiunea Mihaelei Radulescu

stiu ca de fapt e Lolita in versiunea Danei Budeanu, care si-a lansat colectia de lenjerie vestimentara avind-o pe Mihaela Radulescu imagine.

dar Mihaela face toti banii in clipul asta, ca si imaginea lui Cornel Lazia.

later edit: regia e semnata de Adrian Horobat ( iubitul simpaticei Diana Enache care desigur ca nu a fost geloasa, ba chiar e mindra de rezultat:) )

si nu, nu e vorba despre o doamna care joaca rolul unei pustoaice de 12-14 ani, e despre inocenta care ar trebui sa ramina in noi, oricind, oriunde. chiar si cind e vorba de sexualitate.

f fin, senzual si de bun gust. Like it.

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Credeam ca si-a lansat colectie de rochii, nu de lenjerie…poate am inteles eu gresit….si da Mihaela e superba!

12 years ago / Reply

In mod normal nu imi place de Mihaela Radulescu, insa acest clip este atat de bine gandit incat, ca si femeie, nu are cum sa nu iti placa.

12 years ago / Reply

haideţi, măi. indiferent cât de bine arată (şi nu zic că nu arată), Mihaela Rădulescu nu e Lolită nici în spirit, nici în senzualitate, nici în vârstă. e suficient să-i priveşti cu atenţie ochii şi zâmbetul în unele din scene. absolut nimic inocent, din contră.

aşa că nu văd de ce să găsiţi tot felul de justificări de genul ăsta pt folosirea ei în acest clip. e un nume şi asta a contat. nepotrivită cu numele colecţiei, dar scopul scuză mijloacele până la urmă.

12 years ago / Reply

Bravo, Lazia! Dintotdeauna Cornelush s-a jucat cu straturile de lumina, cu reflexele, cu expunerea in fotografiile lui. E minunat ca aduce joaca aceasta inocenta si luminoasa si in … clipul de moda. Super!

Leave a Comment


six − = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!