pictura Orlypictura Orly

Talentata doamna Orly

Orly este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Ne cunoastem din anul de gratie1995 si ne leaga intamplari care nu se uita usor.

Intr-o vreme in care hobby-urile nu erau ,,la moda’’ in Romania, Orly a inceput sa practice aikido, ajungand in doar doi ani la performante extraordinare.

Cu un job care numai la artele frumoase nu te duce cu gandul, Orly a mea s-a apucat sa picteze si ii iese de minune. Picturile sale sunt undeva in zona Pop Art si din cand in cand se distreaza si cu desene care se incadreaza perfect in camera unui copil.

Pentru ca Orly este foarte modesta si nu ii place deloc sa se laude, o voi face eu. In acest moment se poate lauda cu un desen pentru coperta unui album comandat de un rapper din Franta si cu comenzi pe care le primeste via facebook sau site-ul ei artistic.

In dormitorul meu troneaza deja doua dintre lucrarile ei, iar pe biroul meu, sprijinit de perete, este un desen-reproducere dupa o imagine celebra cu Marlene Dietrich.

Pentru 2012 mi-am propus sa o promovez pe Orly si fac asta in acest moment fara ca ea sa stie ( s-ar putea sa imi aplice o miscare de aikido cand o sa citeasca aceasta poveste )

Puteti sa ii admirati picturile pe acest link: http://www.artbreak.com/orlyyanay/works

Un weekend linistit si pe curand!

***
Noemi Revnic este specialist in comunicare si colaborator Harper’s Bazaar Romania

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Foarte frumoase lucrari, buna idee Noemi 🙂

12 years ago / Reply

Da, sunt superbe, acum incerc sa o conving sa faca si o expozitie:) Te puuup.

12 years ago / Reply

O mica rectificare!
Domnisoara Orly…nu doamna!
Am divortat din ’95! Hahahahahaha!
Merci fetelor!Sunteti mult prea dragute!

[…] vreun an scriam tot pe blogul tau, draga Cristina, despre prietena mea Orly Yanay, care picteaza atat de frumos. Ei bine, la […]

[…] vreun an scriam tot pe blogul tau, draga Cristina, despre prietena mea Orly Yanay, care picteaza atat de frumos. Ei bine, la […]

Leave a Comment


7 − = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!