barcelona-1barcelona-1

Barcelona, here we come!

de astazi si pina duminica sunt la barcelona cu o treaba foarte importanta.

am un Nokia N9 si trebuie sa surprind cu el frumusetile orasului. e greu nu? asa mi-am zis si eu.

nu sunt singura, ca sa nu ma ratacesc (ca de plictisit nu ai cum sa te plictisesti la barcelona), imi tin companie Cristina Chipurici, Denisa Birgau si Miruna Siminel. si uite asa, brusc excursia s-a transformat in scenariul cu 4 fete care merg intr-un oras cosmopolit sa se distreze.

***
prima data cind am fost la Barcelona,vedeam de la fereastra camerei un manej si 2 cai albi minunati. m-am uitat intr-o dimineata citeva ore bune la ei, dar nu mi-am facut curaj sa ma duc pentru ca parea departe.
a fost anul in care am avut onoarea si placerea sa fac cunostinta cu unul dintre cei mai faimosi si mai rafinati bucatari ai lumii, Ferran Arria.

***
a doua oara cind am fost la Barcelona am vizitat toate cladirile de vizitat si am facut o excursie lunga la acvariu,

***
a treia oara cind am fost la Barcelona, m-am jucat cu delfinii intr-o rezervatie …

***

acum nu avem niciun obiectiv setat: cel mult zoo. asa ca daca aveti obiective de vizitat in barcelona si vreti sa va trimit o fotografie cu noi in cadru, pe linga obiectivul vostru turistic, spuneti-mi.

6 Comments Published

12 years ago / Reply

Rambla, parcul Guel, si multe altele

12 years ago / Reply

Restaurantul Carmei Ruscalleda (http://www.ruscalleda.com/), o expozitie David Hockney, stat pe bancile de langa Port si chiar o plimbare cu barca, degustare de calçots, foarte de sezon 🙂 (http://fr.wikipedia.org/wiki/Cal%C3%A7otada)

12 years ago / Reply

Cladirea mea preferata este Palau de Musica Catalana…eu m-am plimbat o zi la Barcelona fara o tinta anume si am facum multe fotografii cu porti, usi, balcoane, ferestre deosebite…va doresc distractie palcuta este superb…

12 years ago / Reply

muzeul de ciocolata 🙂

12 years ago / Reply

daaaa, miine

[…] a promova telefonul N9, Nokia le-a trimis pe Cristina Bazavan, Denisa Bargau, Miruna Siminel si Cristina Chipurici la Barcelona, cu o misiune incredibil de […]

Leave a Comment


× 2 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!