fintinifintini

barcelonokia for 4, part 3

cea mai frumoasa amintire de ieri din Barcelona a fost spectacolul de la fintinile muzicale.

adica apa unor fintini arteziene care danseaza in ritmuri clasice, dar in forme de valatuci, nori de apa sau sageti zimbitoare; cind am fost noi – am stat la doua runde de spectacol – am ascultat Vivaldi si Monserrat Cabale cu Freddy Mercury – Barcelona.

am vazut si fintinile in actiune fara sa mai fie muzica, dar nu era aceeasi senzatie. cum nici muzica singura n-ar fi avut acelasi impact.

combinatia apa -muzica pur si simplu, iti dadea fiori pe ceafa si – cind intervenea ratiunea – te gindeai “ce spectacol frumos si pur”

m-au emotionat si spectatorii, cu zecile asezati pe scari, pe linga fintini: cind se termina cite un cintec, aplaudau, desi era evident ca nu e nimeni care sa recepteze drept multumire aplauzele respective.

***

din aceeasi categorie de emotie curata, am uitat sa va povestesc o intimplare de vineri.

eram la Sagrada Familia, vizitasem biserica, fetele voiau “sa-si pudreze nasul” si au cautat o toaleta. eu am ramas in biserica, a venit si Cristina mica si ne-am asezat pe scaunele de rugaciune. in clipa in care ne asezam, a inceput ca de niciunde sa se auda muzica de orga. 3 minute a durat magia. dupa care muzica a disparut.

***

traiesc aventura barceloneza cu Nokia N9 si simpaticele Cristina ChipuriciDenisa BargauMiruna Siminel, mesajele si fotografiile ajung “acasa” via Vodafone.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Am văzut și în Pitești (parcă) fântâni arteziene cu muzică. Era spectacol de duminică seară, vara 🙂

[…] (11 martie) – Miruna: Nokia ma trimite sa plimb un telefon la Barcelona! (8 martie) – Cristina: Barcelonokia for 4 – part 3 (11 martie) – Cristina: Barcelonokia for 4 – part 2 (10 martie) – Cristina: Barcelonokia for […]

Leave a Comment


one + = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!