barcelona1barcelona1

Barcelonokia for 4

aventura Barceloneza cu Nokia N9 si alte 3 distinse doamne (Cristina Chipurici, Denisa Bargau si Miruna Siminel) continua.

ieri in prima noastra zi, ne-am plimbat si am mincat… aaa, am facut si ceva shopping (dar asta nu se pune)… si-am inceput sa ne cunoastem mai bine pentru ca atunci cind stai cu cineva mai mult timp, din vorbele pe care le spui si le spune, incepi “dezbracarea” ca o ceapa – foaie cu foaie, cuvint cu cuvint.

cind ne-a invitat Nokia la acest experiment (sa facem fotografii cu N9 prin Barcelona) nu ma gindeam ca, de fapt, isi verifica si sloganul Connecting People.

ca sa lamurim situatia: e vorba de mici conversatii pentru ca oriunde ne-am opri, toate scoatem telefoanele si da-i si butoneaza. pentru cineva care nu ne stie, nu cred ca dam prea bine “in cadru”:)
*

Placa Catalunya, aseara.

e cald si un soare frumos si m-am gindit sa fac o serie de fotografii care sa se numeasca Barcelona’s men.

iata part 1

***
si pentru ca e dimineata si poate va ginditi ce sa mincati la micul dejun, uite aici raiul prajiturelelor

magazinasele acestea mici, cochete si cu o caldura aparte, m-au facut sa-mi dau seama ca noi nu avem bucuria comertului, ci doar partea lui practica. am vazut aseara un magazinas ca o tutungerie veche in care erau doar briceaguri. mii de briceaguri din toata lumea, de toate marimile.

pentru noi, ar fi o inutilitate, pentru ei – e o bucurie.

***

Fotografiile facute cu Nokia N9 le transmit pe Facebook sau chiar aici, pe blog, cu suportul Vodafone.
Numele Barcelonokia l-a creat Cristina Chipurici pe strazile intortocheate care aveau agatate la ferestre rufele la uscat. (da, si lenjeria intima).

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Eu am Nokia N9 de vreo doua luni si sunt estrem de dezamagita de el, mi se pare greoi, adaugi greu conturile de e-mail si au aplicatii foarte putine si deloc inovative 🙁 . Dar poate nu sunt intocmai obirctiva pentru ca am avut 3 ani iPhone si nu stiu ce a fost in capul meu cand am facut aceasta schimbare. De fapt…mi-a placut placut foarte mult designul. Sunt curioasa cum ti se pare tie telefonul.
Distractie placuta.

12 years ago / Reply

pentru mine e funny de utilizat. si a venit la pachet cu multe aplicatii, deci … no problemo

12 years ago / Reply

Eu am iPhone 4S, ultimul aparut… Si pot face foarte multe cu el. Chiar si afaceri fac cu el 🙂 . Dar si telefoanele Nokia sunt foarte bune, este printre cele mai bune frime de telefoane mobile din lume . Distractie placuta la toata lumea .

12 years ago / Reply

Mergeti diseara sa mancati tapas la La Tramoia – colt Rambla de Catalyna cu Gran Via – au o sangria dementiala, cu multe fructe, nu foarte tare, montaditos delicioase (le alegeti in vitrina), croquetas de bacalao si pulpo a feira (caracatita la plancha) yum yum :)))

12 years ago / Reply

Ce frumoooos! ce bine de voi… fericitelor.. norocoaselor…

Nokia nu sponsorizeaza si profesoare tinere care nu-si permit excursii, dar sunt foarte talentate si creative? 🙂 😛

Leave a Comment


eight × 4 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!