bestromanianactorsbestromanianactors

best romanian actors

in seara asta Dragos Bucur si Andrei Mateiu au lansat agentia de impresariat Best Romanian Actors.

70 de actori mari (printre ei, Maia Morgenstern, Cosmin Selesi, Clara Voda, Rodica Lazar, Gabriel Spahiu ) au acum o grija mai putin: aceea a reprezentarii in contractele pentru cinematografie sau reclame.

nu mai negociaza ei pentru bani (uneori situatiile acestea sunt umilitoare si actorul ar trebui sa fie departe de orice asemenea intimplare); in plus, au – ca afara – un reel de prezentare, un book cu fotografii -> foarte util epentru castinguri.

ca sa nu mai spun ca site-ul agentiei e extrem de util si pentru jurnalisti:)

***
la Ca-n filme, duminica de la 20.20 va aratam cum a fost si avem ceva interviuri f f simpa. (asta a fost momentul de publicitate:) )

***

eu am profitat de lansare la care era prezenta si Dana Nalbaru, in calitate de gazda pentru ca era in “casa ei” – Cafeneaua UNA, ca sa ascult cea mai recenta creatie a sa – o minune de cintec care va fi public in citeva saptamini. dar o sa va placa tare tare tare.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

chiar ca vesti bune, poate de’acum n’o sa mai fie nevoie sa compilezi din sapte surse ca sa faci rost de’o filmografie si nici asa sa nu fii sigur ca e completa 🙂

12 years ago / Reply

intotdeauna tre sa compilezi din mai multe surse. asta e job-ul jurnalistului, sa cerceteze si sa nu se increada. nici in oamenii de film:)))))

Leave a Comment


four − = 2


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!