NexT_2012_small sizeNexT_2012_small size

De astazi, NexT

De astazi avem filme multe la Scala si la Studio, pentru ca incepe festivalul de scurt metraje, NexT.

eu voi fi neaparat neaparat la filmele despre dans (astazi la Studio de la 21.00 ), dar sunt multe alte seri interesante in festival.

in plus, sunt doua evenimente speciale pe care vreau sa le mentionez:

1. atelierul de miine, de actorie, sustinut de Gabriel Spahiu de la 10.00 la Cafe Verona, urmat de dezbaterea despre scolile de actorie din romania, cu participarea celor care au avut initiativa unor asemenea scoli: Dorotheea Petre (școala de actorie Fii Actor), Alina Grigore (Centrul de Creație InLight), Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguţă (ACTORIEDEFILM.RO).

lipseste din seminar Florin Serban – si el are scoala de actorie.

2. simbata copiilor la NexT, la Studio, simbata asta cu un program si de filme, dar si de distractie pentru copiii intre 5 si 12 ani. printre invitatii speciali, o dresoare de purici imaginari. daca aveti copii, go go go. o sa fie f f fun.

***

ca sa va ajut si sa n-aveti scuze ca nu mergeti, fac acum un frumos concurs. Am 5 invitatii de cite 5 proiectii la NexT.
trebuie sa scrieti aici un comentariu de ce ati vrea sa mergeti si miine la ora 12, stabilim cistigatorii.

succes!

Programul festivalului poate fi gasit aici

8 Comments Published

12 years ago / Reply

Hello:d.Pai vreau sa merg cu tine in primul rand pentru ca vreau sa te cunosc:),si in al doilea rand pentru ca imi plac foarte mult filmele:)

12 years ago / Reply

Buna,vreau la Next pentru ca sunt putin timp in tara si timpul petrecut cu filmele nu e deloc timp pierdut.
Vreau la Next pentru ca imi aduce aminte de als a carui lipsa din peisajul mi-e din ce in ce mai grea, mai vreau la next pentru ca pentru ca e amestecat ca firea mea si pentru ca il cunosc pe unul din voluntari, ceea ce eu n-am cum sa fiu dar mi-am dorit.

12 years ago / Reply

Am descoperit intamplator scurtmetrajele via youtube si incep sa cred ca sunt un gen sub-apreciat. Mi-ar face placere sa experimentez mai multe in cadrul festivalului si sa ma conving 🙂

12 years ago / Reply

Buna!

Vreau la Next pentru ca mi-e dor de Cannes. Si pentru ca se apropie ziua mea si mi se pare un cadou tare simpatic.:)

12 years ago / Reply

Vreau sa merg pentru ca am fost si anii trecuti, filmele au fost mereu foarte bune si pentru toate gusturile, dar lucrul cel mai grozav este atmosfera. M-am simtit extraordinar la Eforie si Scala, in salile pline de oameni frumosi si interesanti. Chiar este unul dintre cele mai faine festivaluri (de film) de la noi.

12 years ago / Reply

Eu vreau sa merg pentru ca nu am mers niciodata la Next, si sunt curioasa sa vad cum e. 🙂

12 years ago / Reply

Eu voi merge la Next pentru ca imi plac filmele bune, mai nou ador scurtmetrajele si invat (cu greu, din greu) sa scriu scenarii. Merg, asadar, de placere si pentru studiu.

12 years ago / Reply

Claudia, Ana,Brindusa, Carmen, Andreea. va rog trimiteti-mi pe adresa mea de mail cristina.bazavan la gmail numele vostru complet. va vor astepta invitatiile la cinematograful scala la intrare

enjoy filmele

Leave a Comment


six − = 2


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!