congrats-612congrats-612

James Cameron la fundul oceanului

azi noapte pe la ora 12.00 ora noastra James cameron a inceput sa coboare catre fundul Pamintului cu o instalatie care seamana cu o torpila. Se astepta sa ajunga in groapa marianelor dupa doua ore, a ajuns insa in 70 de minute. a filmat si a luat probe biologice care ii vor ajuta mult pe cercetatorii marini, iar calatoria lui e una istorica.

dincolo de asta, filmele lui Cameron (Titanic si Avatar) le putem privi acum dintr-o alta perspectiva: dragostea lui pentru viata din adincurile marilor, desigur ambalata intr-o forma mega comerciala (ambele au facut bani de au rupt orice record).

James Cameron are 57 de ani si o vointa de fier. pentru aceasta scufundare s-a pregatit mai multi ani si s-a antrenat intens in ultimul an. are bani sa traiasca inca o viata linistit, stind la soare fara sa faca nimik, dar el scrie istorie in cercetarile marine.
asta spune multe despre caracterul acestui om.

foto deepsea challenge
jos palaria!

aici intreaga poveste a scufundarii de azi noapte, relatata de National Geographic. In cursul zilei de astazi, Cameron va prezenta inregistrarile pe care le-a facut la fundul oceanului.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Informatii suplimentare la http://deepseachallenge.com/

12 years ago / Reply

am citat si link-uit si eu site-ul, ia uita-te inca o data:)

Leave a Comment


− 1 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!