she-stoops-eventshe-stoops-event

Teatru britanic la noi acasa

am mai scris despre transmisiile LIVE de la London National Theatre, dar de data asta vreau sa scriu in mod special pentru ca este ultima transmisie din aceasta stagiune si nu se stie daca se reia proiectul in stagiunea urmatoare.

Pe scurt lucrurile sunt asa: Piesele de la London National Theatre sunt montate si gindite si pentru transmisii live in toata lumea (sunt filmate cu multe camere, din multe unghiuri, e un program in pauza de Backstage si vezi cum s-au pregatit actorii, ce fac etc etc), pentru ca apoi sa fie vazute simultan in zeci de orase din lume.

Daca va ginditi ca teatrul in cinematograf pierde in interpretare, va spun ca nu e adevarat pentru ca operatorii stiu foarte bine care sunt reactiile personajelor din piesa si le pun foarte bine in evidenta prin prim planuri.

Iar un spectacol de teatru londonez o sa va arate oricind cit de departe e teatrul lor de al nostru si ce tehnica incredibila au actorii lor.

***

joi 29 martie la The Light Cinema puteti vedea Noaptea incurcaturilor, o comedie britanica despre familie si casatorii aranjate.

Iata aici citeva secvente de la repetitii

detalii despre bilete aici www.lightcinemas.ro .

One Comment Published

12 years ago / Reply

Eu m-aş duce, chiar dacă mi-e un pic frică de zonă.

Leave a Comment


+ 5 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!