ibizaibiza

Ibiza, take it twizy

marti si miercuri am fost la Ibiza pentru prima data.

Ibiza din afara sezonului e foarte frumoasa; e o insula verde si calda, cu portocali plini de portocale, cu stradute mici si intortocheate, cu o cetate care are o priveliste incredibila si – culmea!- cu locuri de joaca pentru copii, in care parintii isi pazesc de la distanta odrazlele ca si la noi.

imaginea mea despre Ibiza era “cluburi cu muzica zguduitoare, fete dezbracate si multa galagie”, dar nu a fost nimic din asta.
cind mergi in afara sezonului poti sa-i vezi pe localnici si sa simti altfel lucrurile.

am fost sa fac cunostinta cu Twizy, o masinuta electrica de la Renault, care duce ideea de scuter muuult mai aproape de masina. Twizy este atit de dragalas incit oamenii ne zimbeau pe strada cind ne intilneau:)

voi scrie zilele viitoare mai mult despre Twizy (mai mult pe limba mea, nu va asteptati la filosofii tehnice pentru ca …) , dar va voi arata si mai multe fotografii din Ibiza, deocamdata o fotografie reprezentativa:)

***
am fost in Ibiza la invitatia Renault (multumesc Dora Pasare), alaturi de Dana Nalbaru, Dragos Bucur si Costin Giurgea.

Foto: Costin Giurgea

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Hai ca ti-a placut, recunoaste! Am stiu eu ce am stiut 🙂 !

12 years ago / Reply

dar cit mi-a placut. minunat a fost. si am fost cu oameni tare faini.

🙂

[…] Cristina Bazavan si Tudor Popa au scris despre Renault Twizy, o masinuta electrica mica si cu design futurist. In Romania nu sunt prize pentru masinile electrice, asa ca o veti putea admira doar in poze deocamdata, pe blogurile celor doi. […]

[…] asemănător am văzut la Cristina Bazavan: Renault […]

Leave a Comment


× 5 = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!