Siemens Race 2012Siemens Race 2012

intram in Siemens Race…

… si-o sa si cistigam!

Eu si Cristina Chipurici intr-o cursa care se intinde pe 1500 km si trece prin 13 orase,  pentru descoperirea tehnologiilor de dezvoltare durabila din tara. In cadrul fiecarui oras (check point),  va trebui sa descoperim solutia Siemens pentru a putea acumula punctajul necesar castigarii concursului.

Avem ceva competititori (Alex Mazilu & Razvan Baciu, Alex Negrea – Adrian Ciubotaru , Andrei Crivăț – Marius Sescu , Dan Dragomir – Răzvan Pascu) dar eu ma bazez pe farmecul nostru si stiu ca baietii vor fi cavaleri si ne vor ajuta la greu: de asta ne-am si pus numele “Cistigatoarele”.

Deja imi imaginez cum ne vor astepta in fiecare dimineata cu cafeaua pregatita, cum ne vor intreba care sunt lucrurile de care avem nevoie in ziua respectiva, cum vor rezolva problemele in locul nostru… intr-un maret spirit cavaleresc.

***

Competitia incepe pe 10 mai si vom avea nevoie de orice mic ajutor, pentru ca regulamentul spune ca noi anuntam online ce problema avem de rezolvat in orasul respectiv, iar cititorii nostri trebuie sa ne ajute cu raspunsurile.  Avem premii pentru oricine ne ajuta.

asteptati-va sa ne ratacim, sa intram in incurcaturi amuzante …. si sa ne ajutati sa iesim din ele.

stiu eu ca o sa ne sprijiniti

Siemens Race este un proiect Siemens Romania, realizat in colaborare cu agentia de Relatii Publice Pi2 PR. Prima editie a proiectului Siemens Race a fost premiata cu Silver Award for Excellence la Categoria ‘Comunicarea Proiectelor de Mediu’ in cadrul competitiei Romanian PR Award din 2011.

6 Comments Published

12 years ago / Reply

Mult succes, speram sa putem ajuta 😉

[…] echipă cu Răzvan Pascu și ne-am propus să câștigăm, deși sunt convins că echipa fetelor (Cristina Bazavan & Cristina Chipurici) va avea succes maxim:-) Celelalte echipe sunt formate din Alex Mazilu […]

12 years ago / Reply

Bafta Cristina ! O sa-mi fie greu sa fiu impartial 🙂 cu asa entuziasm demonstrat de voi toti inca din prima zi!

12 years ago / Reply

Abia aștept să înceapă competiția colega. 🙂

[…] bloggeri participanti si mai multe surprize. Detalii aflati de la Alexandru Negrea, Dan Dragomir, Cristina Bazavan, Razvan Baciu, Cristina Chipurici si Marius […]

[…] Alex Mazilu & Răzvan Baciu, Andrei Crivăţ & Marius Sescu, Cristina Bazavan & Cristina Chipurici, Dan Dragomir & Răzvan Pascu, Alex Negrea & Adrian […]

Leave a Comment


four + 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!