floriflori

moodboard inspiratie: flori

In Milano, saptamina trecuta, am ajuns intr-un cartier in care toate balcoanele erau transformate in gradini cu flori. Erau blocuri triste, ca ale noastre – comuniste, dar asa impachetate in flori pareau o bucurie.

M-am gindit ca asta e calea si pentru ca Bucurestiul nostru sa arate mai vesel in zonele in care blocurile cenusii incurca dispozitia celor care le locuiesc. Dar mi-am dat seama ca pentru asta oamenii de acolo, din acele case, vor trebui sa munceasca. Sa le ingrijeasca.

***
Si m-am gindit ca observatia e la fel ca ideea de inspiratie: e despre a fi cu ochii si cu sufletul deschis ca sa primesti ce e in jur, dar e si despre munca.

Inspiratia e ca o floare, daca nu ai grija de ea, moare.

***

timp de o luna realizez un moodboard al inspiratiei cu oameni si intimplari care m-au inspirat , parte din proiectul international LiveInspire la care participa bloggeri din intreaga Europa. ma puteti vota aici :)

toate povestile din moodboard pot fi citite aici.

proiectul este creat de Intesa Sanpaolo Bank.

One Comment Published

[…] de până acum (postările mele pe liveinspire.com au adunat peste 2000 de voturi, împreună cu Cristina Bazavan și Cristian China Birta am adunat peste 5000 de voturi și cu încă un strop de ajutor din partea […]

Leave a Comment


six × 1 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!