Nude, 1925 40N edward westonNude, 1925 40N edward weston

de ce nu cred in curele de slabit

cei care ma cunosc stiu ca sunt un dusman declarat al retelor de slabire gen “in 4 zile slabesti 5 kg mincind doar x,y,z”. mi se pare aberant sa ceri corpului tau sa “dea jos” in 4 zile ceea ce “a pus” (cu participarea ta exceptionala, prin mese multe) in doua trei luni.

am 47 de kg din liceu si n-am tinut niciodata o cura de slabire, dar … maninc multe seminte (de in, de susan), griu copt, multe salate , insa carne mai putin (fara sa fiu vegetariana). maninc atit de rar mincaruri cu sos-uri cu faina prajita, incit as putea zice ca, de fapt, nu le maninc.

dieta asta, dar si stilul meu de viata foarte activ – ca sa nu zic, in viteza -, plus ritualul meu zilnic de frumusete, ma ajuta sa nu fiu panicata cind vine primavara si trecem la fustite si rochite: nu am celulita.

prietenele mele, invidioase:) , zic ca e genetic, eu zic ca e pur si simplu  de la cum traiesc si de la faptul ca am inceput sa respect niste reguli de baza, cu mult inainte de a fi asezate intr-un concept: 3M –  miscare-mese echilibrate-masaj cu crema.

cu virsta pielea chiar isi pierde din elasticitate, nu te prinzi in primii ani, dar pe parcurs, daca nu folosesti creme hidratante, vezi singura cum ti se schimba structura pielii. iar eu am trisat cu natura si, de pe la 25 de ani, folosesc zilnic crema anticelulitica, pe sistemul “mai bine prevenim si ingrijim, decit sa suferim”.

pentru ca de fapt ceea ce noi numim celulita e o dovada nu doar a depunerilor rezultate din mese aiurea si un stil lenevos de viata, ci si din pierderea elasticitatii celulelor care compun pielea noastra.

***
ce vreau sa spun cu toate astea? e perioada in care peste tot apar retete de slabire si ar trebui sa fiti atente.

cred ca nu trebuie sa ne bazam pe minuni peste noapte, sa nu cumparam “slabit” in 5 zile chinuindu-ne -> nu asa construim cu si pe trupul nostru pe termen lung.

e mai util si mai sanatos, sa avem un stil de viata echilibrat care – stiu – e usor de scris, e mai greu de urmat.

Nivea lanseaza insa o platforma care ne invata trucuri de viata sanatoasa, bazata exact pe conceptul 3M: miscare-mese echilibrate-masaj cu crema.

sfaturi de la specialisti : nutritionisti, dermatologi, medici; sfaturi de la oameni care nu v-ar recomanda niciodata “muriti de foame ca sa aratati bine”

Nivea iti ofera un SuperLike pentru fiecare actiune pe care o intreprinzi in lupta cu celulita, impreuna cu un program foarte serios de a te ajuta sa ai o piele demna de invidiat

.

foto Nude by Edward Weston

3 Comments Published

[…] cu trucuri pentru o viata sanatoasa si lipsita de celulita. Au contribuit cu sfaturi Andreea Ursu, Cristina Bazavan, Miruna Siminel si Raluca […]

[…] şi tot ce ai reuşit să dai jos în câteva zile pui la loc cât ai zice “cură”. Cristina Bazavan este de aceeaşi […]

12 years ago / Reply

O idee buna si o campanie foarte interesanta de la Nivea. Si ai dreptate, un stil de viata echilibrat este cel care ne ajuta sa avem un corp frumos si tonifiat.

Leave a Comment


6 × six =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!