ioana blaj1ioana blaj1

Experience Hotel, part 2

Cred că e ora 3 noaptea. Am avut o zi plină. Am cântat la instrumente, am făcut sport și am avut o masă de seară senzațională. Azi am pictat pereții din camera cu masa de ping pong și pentru că nu mai suportam lumina albă din casă am colorat și neoanele. Atmosfera începe să se încălzească, începem să ne cunoaștem și să interacționăm. Mi-e teamă că o să-mi fie greu să mai părăsesc casa.
Sper să dorm bine în noaptea asta pentru că e destul de ciudat să dormim non-stop cu lumina aprinsă și cu ochelarii pe ochi. În rest, totul e foarte fain. SUPER EXPERIENȚĂ! Revin … Stay tuned.

*

Timp de 4 azile Ioana Blaj ia parte la un experiment despre creativitate in afara timpului. fara tehnologie, fara lumina naturala, fara contact cu lumea “exterioara”.

in fiecare zi vom primi un mesaj de-al ei, printr-un intermediar din partea organizatorilor experimentului.

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Excelent! Sigur nu as vrea probleme cu somnu’ ca-mi place cel mai mult acela pe zi ;))

11 years ago / Reply

Da,numai ca dupa un timp,ceasul biologic ti se deregleaza si nu mai stii daca e noapte sau zi.Si de obicei vei avea tendinta sa dormi mai mult.De-abia astept sa vad cum se termina experimentul.

11 years ago / Reply

O sa revin in scurt timp cu un articol complet. Ceea ce pot sa va spun acum e faptul ca nici un cuvant din lumea asta nu poate sa descrie ce eu am simtit acolo 🙂

Leave a Comment


5 × = fifteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!