zgarda-ciucurezgarda-ciucure

Gablonturi minunate

Cand eram mica, eram innebunita dupa podoabe. Zilnic ma infiintam in fata oglinzii ovale din dormitorul mamei, ma urcam pe taburetul de langa masa de toaleta plina cu farduri, parfumuri si bijoux si ma incolaceam in siraguri de margele. Cerceii cu clipsuri erau preferatii mei iar zornaitul bratarilor le atragea pe cele patru pisici care se strangeau vesele in jurul meu. Se pare ca pasiunea pentru accesorii nu m-a parasit de atunci.

De fiecare data cand imi cumpar ceva nou, asociez bijuteria respectiva cu un moment important din viata mea sau cu o zi in care ma simt foarte bine.

La inceputul acestei saptamani, Maria Filipescu si-a lansat o noua colectie de bijuterii care pot fi achizitionate, ati ghicit, de pe molecule-f . Nu stiu cum face, dar Maria reuseste de fiecare data sa creeze cate o piesa extrem de sexy, pe care as purta-o cu o piesa vestimentara simpla, ca sa o scoata cat mai mult in evidenta.

Aici este o piesa cu ciucuri fantastica, preferata mea.

***
Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


nine − 4 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!