sponge-bob-1 (1)sponge-bob-1 (1)

cadou pentru increderea de sine

cind eram mica, fotografiile de vacanta erau ceva magic. pe vremea aceea se faceau pe film si era un proces intre chin si ritual pina asezam frumos, in albume de carton, amintirile de vacanta.

un film avea 36 de pozitii, asa ca fiecare cadru conta. trebuia, deci, sa fii responsabil cind stateai la poza, sa zimbesti larg si – mai ceva ca un manechin profesionist – sa nu care cumva sa clipesti sau te uiti in alta parte. si chiar daca tu iti faceai treaba ca un model care cistiga milioane de euro, tot nu se stia daca fotografia era buna. poate ca nu era bun filmul, poate ti-l stricau la developat. sau poate nu era fotograful talentat (noi nu aveam cum sa zicem asta, cel mai adesea facea poze tata – cum sa fie el mai putin talentat?!)
nu era deci nicio placere sa stai la poze.

copiii prietenilor mei, nascuti in epoca digitala, isi fac fotografii cu telefonul, au imagini – filmate! – de la primul pampers si sunt mult mai relaxati. zimbesc la orice aparat de fotografiat, nu au stresul propriei imagini in fata aparatului de fotografiat: pentru ei, de cind s-au nascut, a existat si tasta delete care a facut ca lumea din imagini sa fie aproape de perfectiune mereu.

n-ai zice, dar aparatul de fotografiat iti spune multe despre un copil. si-l ajuta sa se educe, pentru ca invata sa se relaxeze in public, sa primeasca evaluarea publica a imaginii, prin joaca.

de asta cred ca daca vreti sa le faceti un cadou copiilor vostri in vara asta, ar fi frumos sa le luati un aparat de fotografiat. va fi ca si cum le luati o jucarie cu care-si vor pastra amintiri din vacanta, dar de fapt veti lucra – pe dinauntru – la imaginea lor de sine.

in magazinele Germanos gasiti doua aparate foto special create pentru cei mici.


pentru fetite, camera Hello Kitty – rezistenta la apa, insotita de o casca subacvatica -, pentru baieti SpongeBob – cu slot pentru card SD. ambele au autodeclansator si stabilizator de imagine, ambele pot fi conectate la computer.

Hello Kitty costa 199 lei, iar SpongeBob 159 lei

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Germanos & Vando fail. Camerele foto nu sunt disponibile in magazine. Vanzatorii ridica din umeri. Potential client frustrat.

11 years ago / Reply

cat mi-as fi dorit in copilarie o camera foto! Mi-am facut damblaua cu o camera semi-pro, care acum sade frumos sub un rand de praf.

11 years ago / Reply

Buna ziua,

Regretam inconvenientul creat, aparut in urma unor probleme logistice. Produsele vor fi disponibile incepand de luni, 2 iulie, in magazinele Germanos din Bucuresti, ulterior fiind distribuite in magazinele din tara.

Va multumim pentru intelegere si interesul acordat produselor noastre.

@Ramona: va rugam sa ne trimiteti un email cu numarul dvs de telefon, pe adresa office@germanos.ro, cu subiectul “Rezervare camera foto copii”, urmand ca saptamana viitoare sa va contactam pentru a stabili impreuna magazinul cel mai convenabil dvs pentru achizitionarea produsului.

Leave a Comment


one × = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!