stepastepa

cind nu mai exista cale de mijloc

pentru adrian nastase nu mai exista cale de mijloc.

imaginati-va ce va fi peste 2 ani (8 luni etc) cind va iesi din puscarie.
un fost demnitar care a fost inchis si care a ratat o tentativa de sinucidere. nu va exista intilnire cu presa la care sa nu fie intrebat despre momentul tentativei de sinucidere. va fi o urma mai prezenta in viata sa decit cicatricile pe care le va putea ascunde dupa gulerul camasilor.

a incercat sa se sinucida din orgoliu si din dorinta de a pastra controlul propriei imagini ( o forma de demnitate in reperele domniei sale), dar cind va iesi din penitenciar toate astea se vor fi dus.

in urmatorul an, fie va fi martirizat si va (re)ajunge unul din marii conducatori ai tarii (are inteligenta si orice altceva necesare pentru asta), fie va fi nimeni. iar atunci, cind va fi zero, nimeni, fiind constient ca are toate datele sa fie mult mai sus, orgoliul il va chinui si mai tare.

e ca intr-un roman rusesc. (ca tot vine dintr-o educatie comunista.)

intimplarea de zilele astea, dincolo de semnificatiile politice si juridice, are un tragism teribil.

6 Comments Published

12 years ago / Reply

Tragism?

12 years ago / Reply

din pedeapsa de 2 ani, va executa doar o treime..asta presupune un maxim de 8 luni.

12 years ago / Reply

Ce tragism, Cristina? Pe ce lume esti? Un hot dovedit care a furat din banii mei si ai tai, martir? Pe pariu ca n-o sa faca nici o zi de puscarie? Ce tot scrii cu compasiune despre el? Ce nimeni? Conturi, case, tablouri, masini. Bai, ce tara, ce oameni…

12 years ago / Reply

eu cred ca lumea lui e ORGOLIUL, nu tablourile. si de aici tragismul.
nu exista om 100% bun sau 100% rau

cred ca in lumea lui, traieste o tragedie.

12 years ago / Reply

Unu care-si baga mina in buzunarul meu e 100% rau. Asta asa a facut. Au dovedit-o cu greu si intirziere si acum iese si martir.

12 years ago / Reply

sunt de acord cu tine – in lumea lui traieste o tragedie si ma bucur mult, mult de tot ca ai scris articolul asta. vorbim de om, nu de demnitarul care a furat.

pentru ca mi-am exprimat o opinie similara cu a ta pe fb am primit astazi “unfriend”-uri. e incredibil cat de mult ne bucura raul altuia cateodata.

Leave a Comment


− one = 5


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!