Cristina_si_Ana-3Cristina_si_Ana-3

Cum se creeaza un obiect – Collaborazioni

saptamiana trecuta eram in atelierul Anei Wagner – la munca 🙂 – cind m-a surprins un detaliu.

o rugasem pe Ana sa-mi deseneze pe un capac de ceainic cam cum isi imagineaza ea ca va arata partea florala a decorarii unui obiect la care lucram impreuna (mai mult ea, desigur)

Ana a luat o pensula cam ca alea pe care le folosesc eu pentru gloss-ul de buze doar ca avea o coada mai lunga, si-a inceput cu o vopsea albastra sa faca urmatoarele operatiuni: punea un punct mic de culoare, apoi – in urmatoarea secunda, fara sa astepte sa se usuce sau altceva – rasucea pensula si, cu cantitatea de vopsea pe care o pastrase, facea o frunzulita care – ca intr-o magie – era transparenta pe partea de jos si plina in partea de sus.

din doua miscari de pensula. lente si atit de controlate de-mi tineam respiratia.( bine, cred ca nici ea nu respira pt ca ma bagasem in sufletul ei si nu mai avea loc de nimic.)

in 5 minute, care mi-au parut mult mai multe pentru ca eram foarte concentrata la miscarile ca de balet ale Anei, a rezultat acest desen

si stiind cam ce avem de lucru (mai mult ea, desigur), am intrebat uimita: cam cit o sa pictezi la obiectul nostru?

“mi-am rezervat 3 zile pentru portelan si inca una pentru structura de inox”, mi-a spus senina.

***

cind vezi un obiect de designer cu eticheta pe el, il evaluezi scurt si te gindesti daca e potrivit pentru nevoile tale, apoi ti-l permiti sau nu. dar rareori te gindesti ce munca de sisif e in spatele lui.

***
Ana creeaza (impreuna cu mine care ma dau cu presupusul mult… uneori pe linga, sunt sigura:) ) un obiect special care va fi centrul de atractie al unei cine Peroni de saptamina viitoare. un obiect care poate fi considerat vaza pentru flori, dar si sursa de lumina pentru masa si care e construit din … mai multe obiecte.

ma mai duc sa mai muncim (eu tinindu-mi respiratia cit deseneaza Ana, dar n-aveti idee cit de greu mi se pare) si mai revin cu foto si detalii.

iata schita obiectului nostru

cum a decurs prima mea intilnire cu Ana Wagner legata de acest proiect puteti citi aici

Collaborazioni este un proiect Peroni, la care mai participa designerul Adrian Oianu cu bloggerul Alex Moise, plus chef Roberto dal Seno si Cristina Mazilu.

ce au facut celelelat echipe si care e stadiul proiectelor lor , puteti afla aici

P.S. Noi o sa avem cea mai frumoasa si mai memorabila creatie, sunt sigura!

One Comment Published

[…] Cum se creeaza un obiect – Collaborazioni […]

Leave a Comment


8 − two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!