LoredanaLoredana

cele mai tari concerte ale verii in acest week end

in week endul acesta sunt cele mai tari concerte ale verii si ar fi bine sa stiti de ele: simbata Jesie J pe plaja H2O din Mamaia la Orange Summer Party, iar duminica Concertul Europa FM pe plaja dintre Venus si Saturn (da, fix acolo unde cu o zi inainte de Liberty Parade).

adica pe cea mai mare scena de spectacole din romania cinta 5 dintre cei mai mari artisti pe care-i avem la muzici: Loredana, Directia 5, Horia Brenciu, Holograf si Stefan Banica Jr.

daca sunteti pe litoral, credeti-ma pe cuvint, concertul Europa FM e ceva foarte special. au fost multi ani in care am participat la organizarea unor concerte similare (insa mai mici ca amploare) si stiu ca experienta e una care nu seamana cu niciun alt spectacol.

toti acesti artisti sunt prieteni cu Europa FM de atit de multi ani (bine, sunt prieteni cu George Zafiu, mai exact si prin el cu restul lumii) incit totul iti da sentimentul unei cintari in familie pentru niste prieteni . doar ca “familia” are 10-20.000 de oameni, iar energia care face traseul scena-public si retur este incredibila.

deci, daca sunteti la mare in acest week end, de la ora 20.00 pe plaja dintre Venus si Saturn, ne vedem la concertul Europa FM. sunt curioasa care vor fi reactiile voastre dupa aceea.

p.s. eu merg si la Jessie J simbata, poate ne vedem acolo:)

3 Comments Published

12 years ago / Reply

Si acelasi trust din care face parte EuropaFM organizeaza si Liberty Parade unde sunt asteptati 80.000 de oameni tot in acest weekend. http://www.libertyparade.com/ Sambata este Liberty Parade si duminica evenimentul EuropaFM.

Plus ca weekendul acesta avem si Olimpiada, deci va fi greu sa ne impartim, dar orice ar fi, nimeni nu trebuie sa stea in casa.

12 years ago / Reply

Nu uitati de Stufstock \m/

12 years ago / Reply

Sa intelegem ca optezi pentru concertul Europa FM si vei fi prezenta acolo?:) Have fun.

Leave a Comment


five × 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!