PortelanuriPortelanuri

dantele si flori in Collaborazioni Peroni

cei mai multi oameni fac fotografii ca sa tina minte locurile frumoase in care au fost, ea studiaza proportiile locului, unde sunt aplasate elementele din decor si le memoreaza.

stie locuri dupa o creanga care arata cumva. sau dupa o floare. sau un copac care era asezat intr-o proportie perfecta cu ce era in jur.

uneori isi noteaza peisajul, nu face schita, noteaza in cuvinte care era raportul elementelor, cum arata copacul… dupa o vreme imaginile astea se vor “matura” in mintea ei si se vor transforma in desene pentru portelanuri.

***

ii plac dantelele, uneori florile trec in dantele si dantelele se preling in flori. tot pe portelan. si le picteaza manual, ore in sir.

***

Ana Wagner a terminat de decorat obiectul creat in proiectul Collaborazioni Peroni. Acum vopselurile puse in desene sunt la “copt”. Ca si in viata, culoarea de pe portelan devine mai intensa cind e “coapta”, cind a trecut prin focuri.

Vineri seara, la invitatia Peroni, unii dintre cei mai eleganti si mai rafinati oameni din Bucuresti vor participa la o cina unde obiectul creat de Ana – o suprapunere de obiecte, pe jumatate vaza de flori, pe jumatate sursa de lumina – va fi obiectul central al mesei.

Va povestesc simbata cum a fost:)

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Sunt superbe lucrarile sale!

12 years ago / Reply

MINUNATE:)

Leave a Comment


+ 3 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!