rasarit-de-soarerasarit-de-soare

dimineata de dupa

cum va arata dimineata de 30 iulie?
luni – o zi in care unii vor merge fericiti la munca, altii plini de nervi.

dar conducatorii astia ai nostri mareti care se injura si sa porcaiesc inclusiv de la tribuna prezidentiala, care ne arata noua ca o disputa – politica, sau de alta natura – se rezolva cu jigniri grave (pentru care, pe vremea mea – o tempora – la scoala erai pedepsit grav), conducatorii astia cum se vor mai privi in fata, unii pe ceilalti, luni, 30 iulie?

viata va merge mai departe, dar cind tu – politician, care ar trebui sa fii diplomat si elegant, pentru ca politica adevarata inseamna a rezolva lucruri cu rasa si clasa – tu esti simbolul invectivelor si al jignirilor fata de adversarul tau ( e valabil pentru ambele tabere), cum ai sa-i mai poti privi in ochi a doua zi? cum veti mai face echipa sa construiti lucruri pentru tara in lunile care urmeaza?

astazi nimeni nu se gindeste la dimineata de dupa. daca lucrurile au eleganta pina acolo, dimineata aceea poate fi altfel. si viata de dupa ea.

One Comment Published

12 years ago / Reply

cred ca tot rahatul care zboara intre ei e doar pentru mase. Cand se intalnesc pe holuri, in bufet sau la toaleta cred ca sunt foarte civilizati si, de ce nu, au un comportament amical.

Problemele personale cu alti indivizi nu au ce cauta in politica, dar, din pacate asa se face campania electorala in secolul 21. Trebuie sa recunosti ca ar fi plictisitor sa se ia o tabla mare pe care Base sa scrie ce a facut bine in ultimi 8 ani, ceilalti sa scrie unde a gresit si noi, masele purtatoare de stampila sa ne hotaram daca tot raul a fost spre bine sau nu.

E mai simplu sa tipi “hotu!!”.

Leave a Comment


1 − = zero


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!