Clubelectroputere BucurestiClubelectroputere Bucuresti

O vara extrem de ocupata

text de Noemi Revnic

Nu imi amintesc sa fi prins un iulie atat de aglomerat.

Expozitii, lansari de ochelari de soare (Sunglass Curator), a fost Gala UAD de la Cluj, unde m-am simtit excelent gratie minunatului Lucian Broscatean; Gaia Boutique Club a lansat o serie de happenings lounge. Am senzatia ca Marea Neagra s-a mutat la Bucuresti si in marile orase din tara si asta este foarte bine.

Saptamana trecuta, prietenii de la Club Electroputere Craiova si-au inaugurat o noua “locuinta”, chiar la Bucuresti, foarte aproape de Facultatea de Arhitectura si de Clubul Control, intr-un spatiu aerisit, in Strada Biserica Enei la nr.16 (Caminul Artei – fostul spatiu al Centrului de Introspectie Vizuala). Aici gasiti si orele de vizitare: http://www.facebook.com/notes/club-electroputere/orar-vizitare-cep-bucuresti/437228366316834Tot la finalul saptamanii trecute a fost inaugurat  primul centru de „Inovatie, Arta si Design”, o idee care apartine echipei de la Draft FCB (Mona Dadu si Roxana Cioriia) pentru Philips Romania. Acest loc extrem de cool poate fi vizitat zilnic si se afla in parcul Herastrau, pe terasa restaurantului The Gang.
La MTR, pana in 13 iulie va recomand expozitia ”Copiii africanilor”, cu fotografii semnate Violeta Neamtu.

Banuiesc ca mergeti la B’ESTFEST Summer Camp, intre 6 si8 iulie, iar la Green Hours, tot in 6 iulie, avem “Cântice’n Cerc”, un concert al pianistului Raul Kusak si al violoncelistului Adrian Naidin.

Inchei tot cu muzica, cu un flash mob ingenios care a avut loc la Cluj, in luna mai, o idee chic de promovare a celui mai recent film al lui Tudor Giurgiu, ”Despre oameni si melci”, pe care il vom vedea in cinematografe in luna septembrie. Tema muzicala a filmului este Bolero-ul lui Ravel, atat de erotic si de ascultat in loop.

Pe foarte curand, nu uitati sa va hidratati si sa nu lasati pe nimeni sa va ia libertatea pentru care s-au luptat niste oameni minunati in decembrie 1989!

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

Leave a Comment


eight × = 48


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!