london2012medalgoldlondon2012medalgold

Pe cine ai trimite la Londra la Olimpiada?

daca ar fi sa faci o surpriza, cea mai mare si mai frumoasa, cea mai emotionanta – sa trimiti pe cineva la Olimpiada de la Londra pentru ca reprezinta spiritul Olimpic in esenta personalitatii sale – pe cine ai alege?

Renault, sponsor al echipei principal al Comitetului Olimpic Roman, cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice, intr-o campanie foarte emotionanta.

***
m-am gindit mult cind am vazut campania (mi se pare minunat sa trimiti niste oameni obisnuiti la fata locului sa vada gimnastele sau canotorii sau scrimerii in competitie) cine ar merita sa mearga si as vrea sa va spun pe cine as fi trimis eu.

***
pentru mine, cea mai importanta valoare a olimpismului e fair play-ul, onestitatea in orice competitie. plecind de la acest atribut m-am gindit cine e cel mai onest, mai bun si mai cu bun simt om pe care-l stiu?

stiu sute de oameni, daca nu chiar mii, vreo citeva zeci s-ar incadra in profilul acesta, insa o persoana – cu mina pe inima – ar primi voturi de la alte zeci de oameni pentru onestitatea si fair play-ul ei.

e gata oricind sa-si lase proiectele ei ca sa te ajute pe tine, e gata oricind sa-ti faca o bucurie, e unul dintre cei mai buni oameni de PR din Ro si-a reusit sa ajunga aici prin munca ei sustinuta – asemeni perseverentei sportivilor – fara sa incalce niciodata regulile fair play-ului intr-o competitie profesionala.

asa ca daca m-ar lasa pe mine Renault sa trimit pe cineva la Londra, cineva care sa aiba in singe si-n caracter spiritul olimpic, as alege-o pe minunata Noemi Revnic care merita oricind o medalie de aur pentru fair play.

***

cum spuneam, Renault Romania, sponsor principal al Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman la Jocurile Olimpice de la Londra, cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice – 100 de oameni obisnuiti, care se ghideaza in viata lor dupa aceleasi valori ca si olimpicii romani care ne vor reprezenta la Londra prin excelenta, profesionalism si fair play.

participarea nu e cu recomandari, eu am dat acum un exemplu ca sa intelegi cum ar trebui sa fie persoana care se inscrie, dar daca – onest si realist, dar si fara modestie – stii ca ai o poveste de viata in care ai facut dovada de fair play, de profesionalism si excelenta intra in Clubul Olimpicilor Renault, spune-ti povestea si poti castiga una din cele 3 excursii la Londra si bilete la Jocurile Olimpice 2012.

***

mai sunt doar citeva zile din competitie  (pina pe 16 iulie) asa ca intra pe www.megane-olympic.ro si spune-ti povestea.

daca mergeti la Londra la JO, sunt sigura ca veti trai experienta vietii voastre.

*

P.S. eu m-am plimbat cu Renault Megane-ul in editie limitata pe care-l primesc cistigatorii medaliilor de argint la Olimpiada si, cum am mai scris, stiu ca oamenii din echipa Renault abia asteapta sa dea mai multe masini decit au estimat; medalii olimpice sa fie. (se dau Twingo, Megane si Latitude pentru bronz, argint si aur). Inscrieti-va in competitia www.megane-olympic.ro si puteti merge sa-i sustineti , ba din cite stiu, ii veti si cunoaste pe olimpicii nostri minunati, ceea ce e de nepretuit.

One Comment Published

12 years ago / Reply

ce surpriza frumoasa! iti multumesc mult, draga mea Cristina.

Leave a Comment


4 + = twelve


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!