poză (2)poză (2)

Anonimul by Claudiu Mitcu

Pe Claudiu Mitcu ar trebui sa-l stiti pentru documentarul cu copiii strazii care au plecat sa joace fotbal in Australia sau pentru un alt documentar frumos Noi doi, despre viata comunitatii gay din perspectiva povestii de dragoste a doi tineri.

Daca nu-l stiti , cautati-i filmele, va rog.

La Anonimul mi-am petrecut citeva dimineti frumoase la cafea cu Claudiu (noi eram printre cei putini care se trezeau foarte de dimineata) si in penultima zi a festivalului l-am rugat sa-mi dea citeva fotografii despre Sfantu Gheorghe/ Anonimul, vazut din perspectiva lui.

iata fotografiile (n-a vrut sa insoteasca fotografiile de vreo explicatie, bucurati-va de ele pe simtire, nu gindire).

in dimineata in care am vrut sa iau fotografiile de la el, via telefon, am avut o conversatie minunata care este unul dintre momentele mele speciale de la Anonimul. dar despre asta scriu separat. Aici e Anonimul lui Claudiu, nu al meu:)

***

la Anonimul am fost corespondent special vodafone, daca n-ati fost la festival puteti simti putin din el via cronicile scrise de Irina Margareta Nistor si subsemnata in aplicatia Cinefili in Delta, creata special de Vodafone pentru festival.

4 Comments Published

[…] reusit sa transferam fotografiile (pe care le vedeti aici), dar a fost simpatic dialogul cu Claudiu Mitcu , fiecare punind in spatele vorbelor experiente pe […]

12 years ago / Reply

Unde e făcută prima poză?

12 years ago / Reply

biserica din sat. care a ars anul trecut

12 years ago / Reply

incendiul a fost vara asta, in iulie.

Leave a Comment


one + 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!