ioanaioana

PRIETENIE

text de Ioana Blaj

Draga mea S,

Ma simteam ca o vioara inchisa intr-o cutie fara arcus. Eram plina de praf cand ai deschis cutia si m-ai atins cu grija ca nu cumva sa ma stric.  Te-ai uitat la mine si ai fost singura care a crezut ca am corzi functionabile. Ai luat o carpa si m-ai atins. Ti-a luat mult pana sa ma cureti pentru ca aveam particule gri pe toata suprafata. Ai avut rabdare si m-ai ingrijit. Intr-o zi ai pus arcusul pe mine si am inceput sa vorbesc. Am scartait, dar nu m-ai lasat. Am invatat sa sunam impreuna. Azi am cantat in linistea strazii. Eram doar noi doua cu muzica noastra lina. Vibram. Multumesc.

Ioana Blaj este actrita, masteranda in Arta Actorului la UNATC

3 Comments Published

12 years ago / Reply

Ioana,permite- mi sa-ti ofer tot respectul de care este capabila o eleva care cauta necontenit oameni care stiu sa aprecieze fiecare persoana sau experienta care a dat forma crezurilor acestora si le-a sporit dorinta de cunoastere a sinelui. Tocmai pentru ca si tu, la randul tau stii sa pretuiesti astfel de persoane, te consider un om de-a dreptul minunat.

10 years ago / Reply

Artistii intra adesea in criza la ei citeodata acest tip de fenomene sunt extrem de devastatoare. O batrinica a rezolvat simplu cinduva imi amintesc, nu au pe dumnezeu a zis ea. buturuga mica rastoarna carul dare.

altceva, un dar natural se deosebeste de o harisma dar al Duhului. arta in cele mai multe cazuri nu este expresia unei harisme

10 years ago / Reply

ba din contra, ARTA e un rezultat din darul – har-ul daruit – Domnului 🙂

Leave a Comment


× six = 36


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!