catalina ponorcatalina ponor

Renault a premiat Olimpicii

aseara in Bucuresti a avut loc un eveniment la care mi-am dorit f f f f tare sa ajung. s-a intimplat insa sa fie bad timing, iar eu sunt undeva linga Brasov si n-am putut ajunge.

aseara Renault a premiat campionii olimpici si 16 masini simpatice au plecat catre medaliati.

***
daca sunteti prieteni cu mine pe facebook stiti cit de tare m-am bucurat ca in primele zile ale olimpiadei, era o obisnuita sa mai “ramina” Renault fara o masina. ma bucuram de parca as fi primit eu masinile de fiecare data. stiu sigur, de la angajatii companiei, ca si ei se bucurau foarte tare pentru fiecare masina pe care o puneau deoparte pentru un premiant. si ca erau pregatiti sa daruiasca cit mai multe masini.

ce nu stiam este ca fiecare masina e personalizata cu numele proprietarului. uitati-va cu atentie la aceste doua fotografii sa vedeti numele proprietarului scris pe ele:)

desi in tabelul final al detinatorilor de medalii, in dreptul Romaniei a fost trecuta cifra 9 , Renault a daruit 16 masini.

pentru medalia de Aur- Renault Latitude, pt Argint- Renault Mégane Olympic, editie limitata special creata pentru celebrarea Olimpiadei, pt Bronz- Twingo. sportivii medaliati cu argint si bronz in probele pe echipe au primit cite un Renault Twingo

***
ceremonia a fost una foarte speciala pentru ca ambasadorii valorilor olimpice desemnati printr-o campanie nationala au fost si ei prezenti. ce premiu poate fi mai valoros pentru un ambasador olimpic decit sa-i cunosti pe olimpicii minunati care au cistigat medalii?!

desigur ii invidiez pe toti cei care s-au fotografiat cu olimpicii si au luat autografe de la ei.

mai multe fotografii puteti gasi pe pagina de facebook Renault, Sponsor Principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR)

le doresc o colaborare lunga pentru cit mai multe olimpiade si la Rio in 2016 sa daruiasca si mai multe masini. stiu eu ca o sa se bucure pentru asta.

Leave a Comment


1 + nine =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!