neil aneil a

transcrierea integrala a conversatiilor dintre Apollo 11 – nava cu care a zburat Armstrong – si echipa NASA aflata la sol

aseara s-a anuntat ca a murit Neil Armstrong, astronautul care a facut primul (si singurul, cred) pasi pe Luna.

*celalalt Armstrong,  Louis, cinta. asa, ca sa fim siguri ca am stabilit de la inceput cine este fiecare.

pentru multi, Neil a fost un idol – realizase imposibilul – pentru mai putini, a fost un om simplu, modest care – in ciuda renumelui sau – voia sa traiasca in anonimitate. si ii cam si iesea. dupa un an de la excursia pe Luna, a devenit profesor universitar si-a dus o viata linistita, modesta.

daca ati fost fanii domniei sale, iata aici transcrierea integrala a conversatiilor dintre Apollo 11 – nava cu care a zburat Armstrong – si echipa NASA aflata la sol.

uite si o fotografie istorica in care poti vedea o parte din caracterul lui Armstrong: in carantina obligatorie de dupa zborul pe luna, cinta la ukelele.

***

altfel, de cind cu Curiosity care se plimba pe Marte si trimite mesaje catre casa, am un gind:

ce zic oare martienii cind il vad pe Curiosity? se gindesc ca asa arata oamenii?

si de aici, oare nu zicem si noi ca sunt alieni – cine stie ce instalatii destepte trimise de locuitorii altor planete ca sa ne inspecteze?

***

uite-l si pe Louis:)))

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Sa nu il uitam pe celalalt Armstrong, care desi are nenumarate titluri de campion, a devenit carpa unora cu pretentii prea mari. Vorbesc evident de Lance Armstrong.

12 years ago / Reply

corect.

Leave a Comment


1 × = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!