apartIKEA ziua 3-1apartIKEA ziua 3-1

apartIKEA ziua 3

s-a incheiat si ziua 3, cea de aranjare si cautare de solutii creative… si pot sa va anunt ca am terminat apartamentul de aranjat. sigur, m-a ajutat foarte mult faptul ca totul era in perfecta curatenie (ceea ce nu ti se intimpla intotdeauna cind te muti, cu chirie, intr-o casa noua). si m-a mai ajutat prezenta prietenilor.

strategia a fost: folosim mobilierul din casa si ii dam un suflu nou din accesorii. am cumparat – ca mobilier – doar 4 tabureti care vor fi multifunctionali – si masuta, si scaun.

taburetii astia au fost usor de montat, m-am prins din prima cum se fac:)

am mai montat o sera (nu vreau sa va arat inca foto cu ea:) ) si mi s-a parut si mai fain de asamblat pt ca era ca la lego, nu avea niciun surub. f ingenios construita si o sa vedeti vineri ce am facut cu ea.

*

acum doar 2 detalii din casa, fara sa va spun unde se afla aceste lucruri.

***

azi am primit ajutoare pe post de musafiri care au venit cu surubelnite, bormasini, cadouri tablouri, prajituri, zimbete si voie buna Anca TîncAlex ConuSanziana PopRoxana Paun (plus simpaticul Sebi, fiul ei care a invatat sa faca animalute din umbre pe pereti – pt ca avem o mica problema cu instalatia care va fi pe post de lustra si nu e lumina in living. inca), Cristian Petrescu

si pentru ca am ajuns la cadouri, sa mai povestesc ceva ce am uitat din ziua 1:

cind am ajuns in casa era Augustin Radu cel care a facut acelasi experiment  – #apartIKEA – saptamina trecuta. i-am adus o carte cadou, o carte despre un domn a carui viata are multe conexiuni cu viata lui.

mi-a promis ca va citi macar primele 40 de pagini, adica primul capitol, care e cel mai bun capitol de carte citit de mine anul trecut. (intre timp citesc noul Paul Auster si am alta parere despre care e “cel mai bun capitol”)

aceasta ultima foto, care e clara si frumoasa, e facuta de Catalin Georgescu

si ceva ce am uitat din ziua 2: am avut musafiri printre pungi si cutii pe prietena mea, Elena Prodan, dar a promis ca vine si cind e casa frumoasa:)

*

miine e zi de retusuri fine, de primit musafiri si de pregatit ziua de vineri cind avem… un fel de party. dar nu e party, e cu filme 🙂

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Abia astept sa vad cum o sa arate rezultatul final.
Ce frumoasa e fotografia cu “Agassi”! 🙂

11 years ago / Reply

Cristina, primesti azi musafiri? 🙂

11 years ago / Reply

Ce placuta trebuie sa fie senzatia, sa stii ca stai in casa ta, sa simti cu adevarat bine.

Leave a Comment


3 + = eleven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!