caudalie spa, piscina exterioaracaudalie spa, piscina exterioara

Escala la Caudalie SPA. Ziua I

text de Noemi Revnic

Am ajuns la SPA-ul Les Sources de Caudalie de langa Bordeaux printr-un concurs de imprejurari culturalo-geografic: Cristina a primit doua invitatii cu actiuni simultane, dar in doua orase europene in care se poate ajunge cu avionul. Cristina mi-a dat vestea plecarii la Bordeaux cand abia ce ajunsesem in San Francisco, in urma cu aproape o luna si am zis DA din prima, fiind mare amatoare de tratamente SPA si creme hidratante.

Asa ca ieri, 24 septembrie am urcat la bordul unei aeronave Air France in compania a trei doamne incantatoare (Dana Sota, Roxana Voloseniuc si Beatrice Osanu) si dupa o scurta escala la Paris am pornit pe o ploaie torentiala spre Bordeaux. Aici se afla viile intinse si SPA-ul Caudalie, care foloseste produsele pe care le cunoasteti deja, pe baza de struguri, comercializate in Romania de farmaciile Centrofarm. SPA-ul este considerat unul dintre cele mai bune din lume, recent clasat pe locul intai la categoria wellness in Europa.


Am avut parte de doua tratamente, un scrub cu samburi de struguri, ulei cald si zahar brun, urmat de masaj, curatare si apoi o noua sesiune de masaj cu crema hidratanta de corp Caudalie (Julie, tehniciana a fost minunata) si ulterior, dupa o pauza in care am mancat un bol de struguri albi si am contemplat piscina exterioara a complexului in care se reflectau norii, am urcat in camera rezervata tratamentului facial. Aici m-a intampinat Laetitia, care m-a rasfatat cu un tratament de exfoliere, o masca hidratanta, masaj facial si ulterior aplicarea serumului si a cremei hidratante. Ce pot sa va spun este ca m-am indragostit de-a dreptul de serumul de ochi & buze, care este fantastic si de “Elixirul frumusetii”, o apa (ca cea termala) care mi-a hidratat perfect tenul. Elixirul se gaseste in Romania in prezent, asa ca stau linistita. Acesta este site-ul Les Sources de Caudalie

Astazi mergem sa vizitam castelul Smith Havt Lafitte al domeniului, dupa care vom face o incursiune in orasul Bordeaux, aflat in patrimoniul UNESCO.

A, si dupa cina am gasit pe pat aceasta cartolina eleganta cu starea vremii de astazi. Va ploua, dar este o ploaie hidratanta.

Pe curand!

*

Noemi Revnic este specialist in comunicare, colaborator Harper’s Bazaar Romania. O puteti citi si pe blogul ei, Placerile lui Noe.

3 Comments Published

12 years ago / Reply

mmmmh… Asta chiar suna bine 😀 Mi-a trezit pofta de rasfat…dar trebuie sa mai rezist un pic: am treaba multa 🙁

12 years ago / Reply

ce viata auu unii o fi bine??????????????

12 years ago / Reply

e frumos caviata lor speciala o impartasesc si cu altii:)

Leave a Comment


3 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!